Drošinātāji » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Drošinātāji

Lapas: 1 2 [3]
Drošinātāji ( 4478 )
bleizers

198 ziņas

PM

Katrs lie savas cenas vienam un tam pasham sudam. Jus varetu dabut Somijas dizeli te lv - ne! Neste reklamejas baigi feini bet mazzeikkos nestes mashinas uzpildas un ari statoil iznemot Lukoil

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

bleizers: "Man senak bija pazinam saskarsme ar droshinataju pirkshanu prieksh servisa. Vinus perk baze tur var komplektu nopirkt un pa vienam. Pa ja grib pa vienam pirkt nedeva vienu ;) bet noteiktu skaitu un ari made china. Veikalos, servisos ja paprasisi man vienu labu 10A droshibataju vini to pashu sudu kursh maksa 30centi tev pardos pa 90centi. Un pateiks shis bus baigi labs un firmas droshinatajs ;)"

+1

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

protams variantu ir daudz. un pastāv iespēja par lielu naudu nopirkt sūdu. biš tomēr arī pašam jāseko ko paņem rokā. es tomēr uzticētos tādiem no normāla radiodetaļu veikala, nevis no maksimas tununga nodaļas.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

bleizers

198 ziņas

PM

Maxima ir jau ka tuninga veikals

Atbildēt uz šo ziņu
bleizers

198 ziņas

PM

Drošinātaji - lai kadi butu visi ir china, releji - tos jau var petit no kurienes nāk

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

PASSATizhi: "protams variantu ir daudz. un pastāv iespēja par lielu naudu nopirkt sūdu. biš tomēr arī pašam jāseko ko paņem rokā. es tomēr uzticētos tādiem no normāla radiodetaļu veikala, nevis no maksimas tununga nodaļas."

uzgāju nesen, ka promotum.lv veikalā, kas ir hella pārstāvis, ir dabūnami hella drošinātāji, arī mūsu izmēri ir. domāju ka tiem droši var uzticēties.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Pelēcis34

1 ziņas

PM

Sveiki! Dažas dienas atpakaļ nopirku 2004 gada 2.5 crd. Vai šim modelim arī salonā ir drošinātāji,jeb tikai tie kas zem pārsega?

Atbildēt uz šo ziņu
Tigeris

576 ziņas

PM

Pelēcis34: "Sveiki! Dažas dienas atpakaļ nopirku 2004 gada 2.5 crd. Vai šim modelim arī salonā ir drošinātāji,jeb tikai tie kas zem pārsega?"

.. Ja nu kads atseviški iemontēts kur atrodas, kā piem. logu tīrītaju bimetāliskais, Bet viss
galvenais drošinātaju bloks ir motortelpā

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3]

Forums » Tehniski jautājumi » Drošinātāji
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online