Lukturi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lukturi

Lapas: 1 [2] 3
Lukturi ( 4107 )
Kunkuls

30 ziņas

PM

Ezis2: "Ja vispar.. esi pierakstijis pilnu forumu bet ta ari nesi pateicis kura gada tev vispar tas auto ir un amerikanis vai eiropa, no ta daudz kas mainas uz ielas nesi gadijuma pamanijis ka visi voyageri nav vienadi ???"

Nu jā parasti atšķiras krāsa

Nu man ir 1996gada 3.3 benzīns,automāts un īsais. un laikam skaitas eiropas, jo priekšā ir atsivišķi gabarīta spuldze un pakaļā dzelteni virzieni Skrūves gan collīgas
Šodien pasūtīju jaunus lukturus - dzidros it kā amērikāņa, bet ieurbšu to gabarītu un miers

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Kunkuls: "

Nu man ir 1996gada 3.3 benzīns,automāts un īsais. un laikam skaitas eiropas, jo priekšā ir atsivišķi gabarīta spuldze un pakaļā dzelteni virzieni Skrūves gan collīgas
Šodien pasūtīju jaunus lukturus - dzidros it kā amērikāņa, bet ieurbšu to gabarītu un miers
"

tie amerikanu lukturi jau tapat nekada davana nav.... bet ja tu tur iebazisi sitadas lecas tad gan busi laimigs http://www.voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/37118#post37118

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

InsekC

377 ziņas

PM

Kunkuls: "

"

1. Kuras skrūves Tev ir collīgas? Manam Dodge gan - metriskās.

2. Ja "eiropietim" uzliksi "amerikāņa" lukturus, tehapskatē izčakarēs. Otrādi gan drīkst darīt.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

A kam intrese ta skate ??? prieks tam ir origin lukturi kurus uzliemkam uz skati un pectam ieliekam atpakal plauktaa es ta hrenonu rauju ara katru gadu un lieku atpakal pat blokus nenemu araa virelis jau redz ka es braucu ar hrenonu bet izdarit neko nevar

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC

377 ziņas

PM

Ezis2: "A kam intrese ta skate ??? prieks tam ir origin lukturi kurus uzliemkam uz skati un pectam ieliekam atpakal plauktaa es ta hrenonu rauju ara katru gadu un lieku atpakal pat blokus nenemu araa virelis jau redz ka es braucu ar hrenonu bet izdarit neko nevar "

Nu par skati - tas informācijai.

BET arī "amerikāņu" lukturi nav nekāda saulīte. Vismaz pēc 2001.g. "eiropieši" spīd pārliecinoši labāk par "amerikāņiem". Eiropas Voyager ir dalītie (tuvie/tālie) lukturi.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

InsekC: "

Nu par skati - tas informācijai.

BET arī "amerikāņu" lukturi nav nekāda saulīte. Vismaz pēc 2001.g. "eiropieši" spīd pārliecinoši labāk par "amerikāņiem". Eiropas Voyager ir dalītie (tuvie/tālie) lukturi."

Mesli tie amerikanu lukturi ir spid visapkart tikai ne tur kur vajag vismaz vecejiem 96-00 nakamajiem modeleim nemacesu teikt nesu tumsa braucis ar tadiem , nu man ari ir dalitei lukturi ka jau T@C un sobrid visi 6 ar lecam ari miglas ir ieinsteletas kuram stars ka tuvajiem tikai taisna linija un hrenons ari miglas + partaisits ka iesledzot talos miglas nesledzas araa un kad to visu es sarubiju tad ir pa skaisto vismaz man nekadi tur papildnieki nav vajadzigi.

Atbildēt uz šo ziņu

Kunkuls

30 ziņas

PM

InsekC: "

1. Kuras skrūves Tev ir collīgas? Manam Dodge gan - metriskās.

2. Ja "eiropietim" uzliksi "amerikāņa" lukturus, tehapskatē izčakarēs. Otrādi gan drīkst darīt."

Vītnes laikam ir metriskās nav mērīts, bet atslēgas gan jālieto 3/8 šodien atkal ar tādām saskāros.

Es īsti nezinu kāds man ir eiropietis vai amerikanis. Lukturi tiekuri bij kopa ar h4spuldzi tuvais talais kopaa. Sodien dabūju jaunos un tiem tāpat. Domāju, ka nebūs kur piesieties, jo gabarītu ieurbšu korpusā domāu, ka nebūs vēlme piesieties.

Lukturi ir dzidrie ja kādam interesē varu iemest kādu bildi un cenu kādā viņi nāk.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Kurā vietā tev ir 3/8???

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Lukturi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online