Lukturi » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Lukturi

Lapas: [1] 2 3
Lukturi ( 4105 )
Kunkuls

30 ziņas

PM

Labrīt vēlreiz.
Tagad tiku līdz prirkšējiem likturiem!
Viens ir saplaisajis un aizaudzis ar suunu. Atradu jaunus, dzidrus, bet amerikana tipa- gabarits - tas pats virziena raditajs. Cik zinams pie mums apskate tadu variantu nepielauj! Varbūt zināma vieta kur tikt pie jauniem priekšējiem lukturiem? Un cik varētu maksāt lietots labā stāvoklī?
Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
fricis

48 ziņas

PM

Man stāv amerikāņu lukturi,man gabarīti ir ievietoti no apakšas lielajā lukturī,Izurbti caurumi un viss OK..

Atbildēt uz šo ziņu
Kunkuls

30 ziņas

PM

fricis: "Man stāv amerikāņu lukturi,man gabarīti ir ievietoti no apakšas lielajā lukturī,Izurbti caurumi un viss OK.."

Tieši tā arī biju domājis darīt, bet cerēju uz citām idejām
Un cik zināms amerikāņiem gaisma ir tieši nekāda un uzreiz kadoma par serpakam spuldzem vai kamsenoniem.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Kunkuls: "

Tieši tā arī biju domājis darīt, bet cerēju uz citām idejām
Un cik zināms amerikāņiem gaisma ir tieši nekāda un uzreiz kadoma par serpakam spuldzem vai kamsenoniem."

Neuztraucies, eiropas variants nebūs neko labāks.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Kunkuls

30 ziņas

PM

ID: "

Neuztraucies, eiropas variants nebūs neko labāks."

Nu jā laikam šodien iebraukšu šrotā uzvaicāt vai vispār ir, bet ja bus par kadam naudinam var nemt labu lietotu lukturi?

Ja nebus tad drosvien abi jauni japerk.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Tikai un vienīgi jauni, tici man, tas ir pārbaudīts un forumā n-tās reizes atrunāts. Un pat ar jauniem tumšos rudeņos prasās pēc papildlukturiem, arī tas ir krustām - šķērsām izrunāts, vārdu sakot vajag lasīt forumu, citādi reizi nedēļā rodas jauni topiki par lukturiem.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jauni, protams ir labi, bet oriģinālie Eiropas maksā bargu naudu. Neoriģinālie arī nav par sviestmaizi un nav saprotams, vai viņiem ir Eiropas marķējums vai nav.
Arī lietoti Eiropas nav dabūjami uz katra stūra un ir dārgāki par Amerikas tipa lukturiem.

Vispār, kura gada auto un Eiropas vai Amerikas?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ja vispar.. esi pierakstijis pilnu forumu bet ta ari nesi pateicis kura gada tev vispar tas auto ir un amerikanis vai eiropa, no ta daudz kas mainas uz ielas nesi gadijuma pamanijis ka visi voyageri nav vienadi ???

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » Lukturi
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online