Sliekšņi (bleķi) » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sliekšņi (bleķi)

Lapas: [1] 2
Sliekšņi (bleķi) ( 4503 )
Kunkuls

30 ziņas

PM

Kur uz vietas varētu būt vai ātri pasūtāmi kreisās puses slieksnis?
Un vai pērkot viņi ir vienā gabalā gar vienu sānu vai 4 daļās tā kā uz mašīnas? Sapuvis ir kreisās puses aizmugurējais posms un meklēju, kur dabūt jaunu bleķi.

Paldies par informāciju!

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Neesu nevienā katalogā redzējis remonta sliekšņus. Jātaisa no rokas, forma nav sarežģīta.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Ezis2

1676 ziņas

PM

Nesen pazinam biji tiesi tas pats izruseja aimugureja kreisa dala , tad vini mekleja un ta ari neatrada remonta slieksnus. Tani laikam "Divi Auto " viniem piedavaja kautkadu no kura varot pielagot bet sis beigas pats uzlocija no metala gabala jo tiem slieksniem pamataa izruse tikai apakseja dala lidz turienei kur durvju mala apakseja . Vel ja tu pats tur kautko doma darit tad tikai ar flexsi nekadu rezaku un noliec dzesam balonu blakus jo tur tanis slieksnos ir poliuritana putas sapustas vietaam jau no rupnicas

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Kā tie sliekšņi izrūsē? Sāk no iekšpuses vai ārpuses?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Kā tie sliekšņi izrūsē? Sāk no iekšpuses vai ārpuses?"
gan tā gan tā. man pa vidu izrūsēja. iemetinaju gabalu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

migano

351 ziņas

PM

parasti no iekšpuses.
Lai no ārpuses caurrūsētu, tur jāstāv kādi 5 gadi nekustinātam.
Pa granti ārpuse labi tīrās

Man abas puses metināja, pats metinātājs locīja, kopā 40 ls, nu jau 2. skate izieta.

Starpcitu, man tur arī bija putas un kaut kādas melna maisa pakas, gandrīz var padomāt, ka bandītu auto ar tur noslēptu preci Dēļ tām putām arī rūsē, ventilācija nekāda

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manējam aiz domkrata vietas, aizmugurējā spārnā arī var redzēt melnu maisu. Tāpat sākumā ienāca prātā par kaut kā slēpšanu. Man it kā sliekšņi un visa apakša vēl bez mazākās rūsas, tādēļ nedaudz uztrauc rūsēšanas iespēja no iekšpuses.
It kā rāmim ir ventilācijas caurumi, pa tiem profilaksei kaut ko varētu pret koroziju iepūst.

Starp citu, ja kādu grib izrūsējoša sliekšņa dēļ nelaist cauri TA skatei, vajag protestēt. Voyager ir rāmis, līdz ar to virbūve nav nesoša konstrukcija. Tiesa, TA darbinieku viedoklis esot, ka nesošs ir viss, kas nav no rāmja noskrūvējams (kaut kur forumā mēs to jau diskutējām). Bet mēģināt var.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

IlmarsG!!: "

Starp citu, ja kādu grib izrūsējoša sliekšņa dēļ nelaist cauri TA skatei, vajag protestēt. Voyager ir rāmis, līdz ar to virbūve nav nesoša konstrukcija. Tiesa, TA darbinieku viedoklis esot, ka nesošs ir viss, kas nav no rāmja noskrūvējams (kaut kur forumā mēs to jau diskutējām). Bet mēģināt var."

Nu jā, bet man pašam nepatika, domkratu nevarēja normāli palikt.
sliekšņos, ja ir vērts vēl, pūšu ML vaskainos aerosolus (tectyl, dinitrol, utt), no augšas, noņemot plastmasas

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Sliekšņi (bleķi)
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online