Priekšējā amortizatora augšējais atbalsts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšējā amortizatora augšējais atbalsts

Lapas: [1]
Priekšējā amortizatora augšējais atbalsts ( 2023 )
viliss

51 ziņas

PM

Sveiki, varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma un zin ko darīt. Pagājušo rudeni mainīju augšējo atbalstu kreiso, nobraukts 15 000 km atkal pagalam. Ir sapalaisājis un izdrupis vidus zem skrūves.'
Metināt laikam nevar, ievulkanizēta gumija. Maksā arī pieklājīgi. Baidos, ka atkal ilgākk par gadu neturēs. Vai ir risinājums?
CGV 2007, 2.8 CRD

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

švakos amorta atbalstus izdauza, ja beigts amorts.
mazdai aizmugurē ieliku pa 15 ls atbalstu, ar beigtu amortu izdaudzīja mēneša laikā.
Tad tādu atbalstu vēlreiz jaunu nopirku, bet jau ar jaunu amortu kopā - nu jau būs gads un dzīvs.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

viliss

51 ziņas

PM

migano: "švakos amorta atbalstus izdauza, ja beigts amorts.
mazdai aizmugurē ieliku pa 15 ls atbalstu, ar beigtu amortu izdaudzīja mēneša laikā.
Tad tādu atbalstu vēlreiz jaunu nopirku, bet jau ar jaunu amortu kopā - nu jau būs gads un dzīvs.
"

Nav pazīmes, ka amortam būtu problēmas, bet kas zin, likšu šoreiz orģinālu - Mopar

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsje

192 ziņas

PM

uzliec šeibes tik lielas lai būtu lielākas par tiem trim caurumiem no augšas un apakšas

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

A cik jums tie auto ir nogajusi km ? ka atbalsti juk ara ? es kautka braucu 6,5 gadus ,nobraucis esmu 120 000 km un nesu mainijis neveinu atbalstu

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

migano

351 ziņas

PM

nu man atbalsti ar visiem pamirušiem amortiem turās, tikai virsbūvē tā saucamā glāze kreizā pusē izpuvusi, tā lūk ir problēma.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

viliss

51 ziņas

PM

Ezis2: "A cik jums tie auto ir nogajusi km ? ka atbalsti juk ara ? es kautka braucu 6,5 gadus ,nobraucis esmu 120 000 km un nesu mainijis neveinu atbalstu "

Labdien!
Nobraukums 100 000km tur jau tas joks, pagāšgad uzliku nezināma ražotāja - tas izjuka pēc 15 000, mans uzskats, ka tai detaļai jābūt mūžīgai, ja regulāri nebrauc pa grantenēm. Iespējams konkrētajam gumija par cietu - nestrādā, nav pietiekoši bijis pievilkts uzgrieznis - sāk dauzīt ar inerci, tie ir tikai minējumi, par šaibām atradu arī krievu forumā, tas varētu pasargāt to vietu. Atspere pēc manuāļa stāv pareizi, paskatīšos lietotu Mopar, vēl izteresanti ir tas, ka problēma it kā reta, bet visos veikalos un dīleros detaļa ir uz vietas un šoreiz lētākais variants ir TC Motors - loģiski domājot, ja tur plauktā detaļu,tad tomēr pieprasījums ir pieklājīgs un tur ir saistība ar ceļu un ielu stāvokli.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Priekšējā amortizatora augšējais atbalsts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online