Atsauksmes par Grand Voyager 2.5crd no 2001. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Atsauksmes par Grand Voyager 2.5crd no 2001.

Lapas: 1 2 [3] 4
Atsauksmes par Grand Voyager 2.5crd no 2001. ( 6732 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "ezi, tu norausies. vai maz jau ir rindas pie uzpildes?!!!!!! lai pērk traktoru"
Es visu sapratu lai brauc ar traktoriem

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

janni

716 ziņas

PM

Cik var malt vienu un to pašu. Gribi dīzeli, pērc. Lietots auto, neatkarīgi no degvilas veida, vienmēri būs laimes spēle.
Auto aprīkojums nav atkarīgs no degvielas veida. Un lielas starpības starp 2.5 un 2.8 motoriem nav, atšķiras ar kārbām.
Ja ņem jaunu no salona, tad vispār nav pamata diskusijām - nepatīk benzīns/gāze, ņem dīzeli un gadus 5 brauksi bez lieliem izdevumiem, ja vien pats to autiņu nenobeigsi (neliesi žļurgu degvielas vietā). Pēc tam pardod nost un ņem nākamo.

Atbildēt uz šo ziņu

---

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Jaunam autiņam lieli izdevumi jau pirkšanas brīdī. Ar savējo pirkšanas brīdī ietaupīju kādus Ls20000 un ne mirkli nenožēloju.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ko ko?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

PASSATizhi: "ko ko? "

Nu kā ko? Elementāri Jauns maksā sākot no 40000 ls, man ir Lxi, tātad noapaļosimies uz 50000 par jaunu ar aprīkojumu. Neskatoties uz šo skaisto piedāvājumu es tomēr izvēlējos pirkt lietotu pa 400 ls, ieguldiju viņā 1600 ls, sanāca no A līdz Z pilnīgi pārlasīts auto ideālā kārtībā, kopā 2000 ls. Un tagad par ietaupītajiem 48000 ls es viņu varētu remontēt līdz mūža beigām un vēl mazbērniem paliktu

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

RolandsR

12 ziņas

PM

Nevēlos jaunu,bet ap 2001-2003 gadu. Tad neesmu vēl iebraucis,tad viniem nāk tikai itālu motori jeb kautkādi Mercedes ar ir? Ko bieži runā par to merša dzinēju jeb tās tik baumas kautkādas..

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tās ir tikai baumas par Mercedes motoru. Acīmredzot radušās no tā, ka VM motori akciju kontrolpakete kādu laiku piederēja Daimler-Chrysler koncernam.
Taču par to neskumsti, jo Mercedes dīzeļu slava balstās uz motoriem, kas tika ražoti līdz deviņdesmitajiem.

CV 1998.g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

RolandsR: "Nevēlos jaunu,bet ap 2001-2003 gadu. Tad neesmu vēl iebraucis,tad viniem nāk tikai itālu motori jeb kautkādi Mercedes ar ir? Ko bieži runā par to merša dzinēju jeb tās tik baumas kautkādas.."

Godīgi sakot, pirmā dzirdēšana par MB dzinēju.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Atsauksmes par Grand Voyager 2.5crd no 2001.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online