town&country 2000 pagriezienraditaja problema » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » town&country 2000 pagriezienraditaja problema

Lapas: [1]
town&country 2000 pagriezienraditaja problema ( 1960 )
juniormafia

3 ziņas

PM

Labvakara,
Man ir nelielas probleemas ar sava town&country pagriezienraadiitaaju - kreisais pagrieziens briizhiem saak nestraadaat un ja nedaudz (citreiz daudz) palauza vinju un sleedz taalaas gaismas iekshaa ar pagriezienu kopaa tad atkal saak straadaat un kaadas paaris dienas vai stundas ir bez probleemaam. Dabuuju lietotu sleedzi, nomainiiju - viss kaartiibaa - straadaa. Peec kaadaam 5-6 dienaam atkal tieshi taadas probleemas saakaas ar to pashu kreiso pagreizienu, tad citu sleedzi dabuuju un tieshi tas pats. Kas taa vareetu buut par vainu, ljoti kaitinoshi jau saak palikt???
Jau ieprieksh paldies!

Atbildēt uz šo ziņu
juniormafia

3 ziņas

PM

tieshaam neviens nav saskaaries ar sho probleemu?? citos forumos palasiijos, ka ir taadas probleemas bijushas, bet risinaajuma liidz galam nebija. vien versija bija, ka mainot pagriezienluktura spuldziites, tas jaadara abaas pusees vienaa laikaa. pirms neilga laika tika mainiita tikai kreisaa puse, taapeec noleemu atkal nomainiishu abaas pusees uz jaunaam... nav bijushi uzlbojumi... taapat gljuchii! varbuut aizmugureejaas lampinjas ar jaamaina? nezinu, ko lai dara

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Man nav bijusas tadas probelmas bet pazinam ari prikoli bija vianam ari gluciija kautaks ar pagreizieniem bet isti neaceros kas tur bija ... visu tur izvandija un visus vadus izzvanija bet beigas pie vainas izradiajs body kommpis kurs veel ir jaatrod pec koda tads pats un maksa vins ap 50ls

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

wizard

654 ziņas

PM

Cik atceros BCM nav nekada sakara ar pagriezieniem.
Bēt avārijkas slēdzim ir gan. Pačamdi vadus pie avarijkas un paskaties vaj nav uzmeties zaļais. Vēl pārbaudi kontaktus pie pagriezienu relēja un sledža.
Man reiz bija kaut-kas līdzīgs un pie vainas bija švaks kontakts massas klemmei zem instrumentu paneļa.
Visas problēmas ar elektrību Vojišiem ir no piedegušiem vai zaļiem kontaktiem. Bet tās var normāli "ārstēt" ja ir nedaudz pacietības un elektrīskā shēma!
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

juniormafia

3 ziņas

PM

Paldies par paliidziibu... beigaas pie vainas izraadijaas pagrieziena relejs, taada garena kastiite, kas dziivo lejaa zem stuures pie droshinaataajiem. Vieniigi interesanti bija, ka mana kastiite bija dzeltena un veel klaat pie kontakta, kur vinja pievienota, rakstiits "yellow only"; bet jaunaa (no shrota) kastiite bija melna, bija nedaudz bail likt klaat, bet cik sapratu droshinaataajiem visu vajadzeetu izglaabt sliktaakajaa gadiijumaa. Taa vot! Teema sleegta.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » town&country 2000 pagriezienraditaja problema
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online