Dzinēja problemas » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinēja problemas

Lapas: 1 [2] 3
Dzinēja problemas ( 5998 )
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Aptuvenās cenas.

Atgādinu, ka antifrīza uzpildes procedūru aprakstīju nākošajai paaudzei, tātad aprakstam pieej kritiski.
Kantainajam laikam arī termostats kopā ar visu ietvaru vienā.

Atbildēt uz šo ziņu
IGORS

13 ziņas

PM

alien: "es atkal par to ūdenssūkni - varbūt ka tas nedzen skidrumu vai dzen nepietiekami."

Es par to visvairāk sāku satraukties, jo tieši cerēju ka sūknis varbūt vesels,., bet ja radiātors aizdirsies varbūt arī var būt slikta caurplūde???

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja jau mainīji termostatu, tad jau arī redzēji, vai antifrīzs nav netīrs.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

nu par sūkni jau nu ir pēdējais par ko satraukties. būtu veiksme, ja tas būtu sūknis. Nezinu kā kantainajam bet 2000 gada dīzelim sūknis mainās elementāri - 4 skrūvītes, visām var tikt klāt. maksā spānis ap 20 latiem, skf ap 35. Tikai skivoku atskrūvē kamēr siksna vēl virsū. Un man bija tā ka nenonemot skivoku vinu nevar dabūt nost no vietas nevar izgrozīt - lazerons traucē. bet saku vēlreiz varbūt kantainajam savādāk - tiešām nekad neesmu redzējis.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

IGORS

13 ziņas

PM

IlmarsG!!: " Ja jau mainīji termostatu, tad jau arī redzēji, vai antifrīzs nav netīrs."

It kā bija normāls, tīrs zaļš???

Atbildēt uz šo ziņu
garais e

25 ziņas

PM

Es arī par ūdenssūkni. tas varētu būt par iemeslu troksnim.

Atbildēt uz šo ziņu
LEDUSLAACIS

57 ziņas

PM

Your text to link here...http://www.autonews.lv/raksts/1334/Ar-ko-tosols-atskiras-no-antifriza/

Antifrīzs vai Tosols

Atbildēt uz šo ziņu

------------------------
2.5CRD.2001g.->

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Tavējam paredzēts HOAT tipa - parasti oranžs vai dzeltens. Diemžēl pēc tam, kad Fiat nopirka Chrysler, pats Ch/Mopar tos vairs neražo. Bet tā HOAT tipa antifrīzi ir labākie.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Dzinēja problemas
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online