Ātrumkārba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ātrumkārba

Lapas: 1 [2] 3 4
Ātrumkārba ( 5808 )
Archebalds

131 ziņas

PM

austris: " Domāts noteikti ir satelītu bloks."

Nezinu kas tas ir par briesmoni, kas domāts. To arī mēģinu noskaidrot. Katrā ziņā eļļas tecēšana ir no bildē norādītās vietas-
http://www.bildites.lv/images/o4n789fvw95vubd1juf.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

Archebalds

131 ziņas

PM

PASSATizhi: "derētu precīzāks info par problēmu. sailentbloku ātrumkārbai nav vispār)))"

Kā jau rakstīju, nezināmu iemeslu dēļ no kārbas izspieda eļļu, iepriekš norādīju vietu no kurienes tek. Jāpiemin, ka kārba strādā, kā strādājusi- atrumi gan slēdzas labi,gan pārslēdzas, un avārijas režima nav.
Ā un vēl tas viss sakriota ar to, ka man bija pārplīsusi bremžu caurule un bik sanāca pabraukāt bez bremzēm, tas ir ātrumus slēgt ar caurkritušu bremžu pedāli. Nezinu vai tas ir pie vainas un saistīts ar kārbas problēmu, bet izdomāju pieminēt

Atbildēt uz šo ziņu

Archebalds

131 ziņas

PM

Un ja pie vainas ir tas satelītu bloks, tas ir paša spēkiem nomaināms, jo nezinu manā pusē nevienu servisu, kas ņemtos ar automātkārbām. Cik tas maksā, ja kādam ir gadījies?

Atbildēt uz šo ziņu

Ezis2

1676 ziņas

PM

Nu tev ta karba sa ka taa janem nost un jaskatas kas tur isti notika , varbut ka tikai transformatora salniku izspeida a varbut tiesam satelitu bloks izjuka un sasita karbu , tad gan vieglak uzlikt citu karbu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Archebalds

131 ziņas

PM

Nu jā kungi man jums jāatvainojas, man tā auto tehniskā puse tāda svešāka, pats esmu sajausis- man teica saļņiks es aerī iztulokoju- sailentbloks(pirmais, kas ienāca prātā).Blīvslēgs, lūk kas ir izspiests un gar ko laiž eļļu.

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

muftas blīvslēgu tā pat vien neizspiež.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Archebalds

131 ziņas

PM

PASSATizhi: "muftas blīvslēgu tā pat vien neizspiež. "

Nu kā sakās tā pat vien pat mušas nelido!
A kas par vainu varētu būt? Jo paršaizi nekas neliecināja, viss strādāja kā nākas, vismaz man tā liekas. Cik jau nu čaļi tur redzēja kārbu nenoņemot, tad viss ir dzīvs nekas nav sabiris. Un kā jau teicu kārba strādā. Stāvot tukšgaitā rūcinot, eļļa netek bet tiklīdz uzsāc kustību, arī N robā, kad vilka līdz servisam(600 m), pa bišķai tecēja tieši no turienes.

Atbildēt uz šo ziņu

Archebalds

131 ziņas

PM

Ezis2: "Nu tev ta karba sa ka taa janem nost un jaskatas kas tur isti notika , varbut ka tikai transformatora salniku izspeida a varbut tiesam satelitu bloks izjuka un sasita karbu , tad gan vieglak uzlikt citu karbu."

No frāzes tikai transformatora saļņiku izspieda, saprotu šajā gadījumā nekas traks nav noticis, vai kļūdos?

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Ātrumkārba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online