Ātrumkārba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ātrumkārba

Lapas: 1 2 [3] 4
Ātrumkārba ( 5806 )
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Archebalds: "
Nu kā sakās tā pat vien pat mušas nelido!
A kas par vainu varētu būt? Jo paršaizi nekas neliecināja, viss strādāja kā nākas, vismaz man tā liekas. Cik jau nu čaļi tur redzēja kārbu nenoņemot, tad viss ir dzīvs nekas nav sabiris. Un kā jau teicu kārba strādā. Stāvot tukšgaitā rūcinot, eļļa netek bet tiklīdz uzsāc kustību, arī N robā, kad vilka līdz servisam(600 m), pa bišķai tecēja tieši no turienes.
"
jāņem nost. kkur ir šaize kārbā. ar telepātiju nevajag nodarboties darbināt ar to šaizi arī nevajag, ka arī vilkt. varbūt var vel saglābt ar mazām naudām-remkomplektu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Archebalds

131 ziņas

PM

PASSATizhi: "jāņem nost. kkur ir šaize kārbā. ar telepātiju nevajag nodarboties darbināt ar to šaizi arī nevajag, ka arī vilkt. varbūt var vel saglābt ar mazām naudām-remkomplektu."

Piekrītu ka nevajadzētu ne darbināt, ne vilkt. Citu variantu nav- evakuatora nav un dēļ 600 m neiešu es viņu izsaukt no 35 km tālās Rēzeknes.
Telepātiju nevajaga, prasu padomu, ja nu kāds var pateikt, kas tas varētu būt, lai zinu ņem nost un remontēt vai ņemt nost un likt citu.

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

edgarsm

207 ziņas

PM

nost janem jebkura gadijuma. Nonem paskaties, aizved un ak karbu remoontu, lai veci paskataas. Tad arii pienem leemumu, taisiit vai mainit. Es taa dariitu

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

dunduks

44 ziņas

PM

Sveiki!
ir problēma 2,8 CRD karobka sāka strādāt avārijas režīmā. Atrodos Cēsīs un un devos uz RECRO, bet tur nevar nolasīt kļūdas un notestēt kas pa vaini. Ko iesakiet?!? Doties uz TC vai kur citur???

Atbildēt uz šo ziņu

-=CGV=- 2.8 CRD 2005

Ezis2

1676 ziņas

PM

dunduks: "Sveiki!
ir problēma 2,8 CRD karobka sāka strādāt avārijas režīmā. Atrodos Cēsīs un un devos uz RECRO, bet tur nevar nolasīt kļūdas un notestēt kas pa vaini. Ko iesakiet?!? Doties uz TC vai kur citur???
"
Intresanti kada veida tad vini remonte tas karbas ja nav ar ko nolasit kludas un notestet ??? telipatiski ? vai varbut prosta saber ieksa jaunas remkomplekta dalas un brauc talaak vineim pat majas lapa rakstits ka visas karbas tiek testetas un stenda.. iespejams ka viniem tik daudz darba ka vienkarsi atsuva tevi katar zinaa par so kantori ir dzirdeta ari smirdona ;) pats gan personiski nesu saskaruies tapec neapgalvoju.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dunduks

44 ziņas

PM

Nu varētu būt ar ka nevarēja nolasīt, jo uzreiz sūtīja uz citu iestādi kam savādāka tipa diagnostikas iekārta un proga un tas ar neko nevarēja ieraudzīt!
Man ir aizdoma par autiņa kompa sprāgoni, jo otrā servī vispār kārbu neredzēja.....

Atbildēt uz šo ziņu

-=CGV=- 2.8 CRD 2005

Ezis2

1676 ziņas

PM

dunduks: "Nu varētu būt ar ka nevarēja nolasīt, jo uzreiz sūtīja uz citu iestādi kam savādāka tipa diagnostikas iekārta un proga un tas ar neko nevarēja ieraudzīt!
Man ir aizdoma par autiņa kompa sprāgoni, jo otrā servī vispār kārbu neredzēja.....
"
a tad es neta sapratu... es domaju ka vuenkarsi pateica ka nevar nolasit.. ja jau meginaja tad jau oki. Tev jaskatas vadi stekeri gadas ka nekontakts kautkur un kluudu ariii neuzraada vai arii pa tiesam kompis nospraga.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

dunduks

44 ziņas

PM

štekerus izraustīja un ar nekādas reakcijas. RECRO par 95% pateica ka karobka nav vainīga, vainīgs ir devējs kas padod ziņu kārbai kādā stāvoklī atrodas ātrumpārslēgs, bet to jau regulējot mašīnas kompis...
Vai kādam ir bijus darīšana ar mašīnas kompi?!?

Atbildēt uz šo ziņu

-=CGV=- 2.8 CRD 2005

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Ātrumkārba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online