dumi no priekseja panela. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » dumi no priekseja panela.

Lapas: [1] 2
dumi no priekseja panela. ( 3330 )
bundzins

36 ziņas

PM

Masinai pie mormalas darba temperaturas no panela sak nakt dumi varbut kadam ta ir bijis un var pateikt kas varetu but pie vainas?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

bundzins: "Masinai pie mormalas darba temperaturas no panela sak nakt dumi varbut kadam ta ir bijis un var pateikt kas varetu but pie vainas?"
nejaucat ar auksto gaisu no kondišena?

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

bundzins

36 ziņas

PM

Varbut jo it ka nekur nekas neuzkarst un logs svist ciet bet izskatas pec dumiem. Kas tas varetu but saistiba ar kondicionieri?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

driizaak tosols kautkur pili garaam... pa peckas radiatoru vai trubam kas salona, nav tada salskana smaka ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

bundzins

36 ziņas

PM

Smaka kaut kada ir nezinu vai salkan bet ir tosols ari zud. Man tagad ir 1997.gada tc un ieprieks bija 94.g. Vojagers sitajam peckas radiators turpat vis panelis jaizjauc? Kas varetu but kondicioniera gadijuma?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

bundzins: "Smaka kaut kada ir nezinu vai salkan bet ir tosols ari zud. Man tagad ir 1997.gada tc un ieprieks bija 94.g. Vojagers sitajam peckas radiators turpat vis panelis jaizjauc? Kas varetu but kondicioniera gadijuma?"

nee domaju ka peckas radiators sulo ;) man par laimi vel nav nacies jaukt .. bet te kautkur bija temas kas to ir darijusi , jameklee ar mekletaju ;) Mans domat ka ja tas butu kondicioneiris tad tev jau freons butu aizgajis un kondiska vispar vairs nestradatu.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

edgarsm

207 ziņas

PM

Es domāju, ka pečkas radiators. Man ir bijis tieši tāpat, tikai ne ar chrysler, logi svīst nejēgā, tosols zūd un ilgāk pabraucot jau jūt pat tosola garšu mutē...
Pie radiatora maiņas obligāti jāiztīra visa pečka , savādāk vēl ilgi pēc tam logi svīdīs un smakos pēc tosola.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

bundzins

36 ziņas

PM

Ar kadu mekletaju var meklet sadas problemas? Kaut ka negribas mainit peckas radiatoru pagajuso reizi pqgaja divas dienas uz panela izjauksanu un saliksanu. Un jautajums pec idejas braukt tacu varu pacelam nekam tragiskqm notikt nevajadzetu?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » dumi no priekseja panela.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online