no pieredzes par atlas motors!!! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » no pieredzes par atlas motors!!!

Lapas: [1]
no pieredzes par atlas motors!!! ( 2222 )
vision

59 ziņas

PM

[i][color=red]es jums pastaastiishu vienu prikolu par atlas motors!
manam auto kursh Vision, vienaa jaukaa dienaa saaka gljukot AAK (automatiskaa kaarba)
ar vien biezhaak un biezhaak sleedzaas kaarbai avaarijas rezhiims pie treshaa vai ceturtaa paarnesuma! izsleedzot aizdedzi un iesleedzot atpakalj kaarba kaadu laiku atkal iet! un nu to vairs iztureet nevareeju un devos uz Riigu. TC motors, un amerikas auto iekljuut nebij iespeejams, jo kaa redz, pieraksts 2-3nedeeljas uz priekshu! kaads sakars? ko taalaak? zvanu viktoram uz jelgavas 8, shis saka sestd. nestraadaa, tieshi taa pat ir arii ar RAAP! ok, atliek tikai ATLAS MOTORS! sazvanu, shie saka ok, piesleegshana pie kompja maxaas tikai 10Ls! un lido shurp! taa arii es daru!,
ieeju servisa pienjemshanaa, un saku, tjipa man te pieraksts un taa..
serv.vad. uzreiz man saka, aaa!! jaa jaa, piebrauc tur pie vaartiem un gaidi. gaidu.., atnaak meistars un iebrauc manu Vision servisaa, paseedeeju kkaadu pusotru stundu.., un iznaak laukaa kautkas liidziigs elektrikjim, un shis saka, "nuu, tur mums buus jaaizbrauc kaads liikuminjsh, jo tjipa nevarot nokabinaat kautkaadu kljuudu" ok. braucam braucam, shis tur tajaa kastee kautko tik spaida un spaida, bet, bez panaakumiem, un nu beidzot shis saka! "tev ir ieksheeja kaarbas probleema, noteikti tas buus Hidrotransformaators un kautkaadi salonoiidi un veel kautkas tur.." tagad pienaak laiks maxaat, shis saka ka 17Ls, es taa iisti nesapratu!? tu tak teici ka 10,- !!! nuu, jaa, mees atvainojamies.., es saku, juus taa klientus piesaistat??? bet nu pofig, pie sevs nodomaaju.. nu lap, ja jau jaanjem nost taa kaarba ta jaanjem, atbraucu maajaas, nopuushos.. un kjeros klaat! peec 4stundaam kaarba ir nost! naakoshajaa dienaa arii izaardiiju to kaarbu, iekshaa neviena detalja nebija sapliisusi, iznjemt to ka frikcijas bija otrajam paarnesumam nedaudz padilushas, par cik tehniku es paarzinu, nopirku AAK remkomplektu (Master KITS) nu tajaa sainii bij pilniigi viss, saakot ar nieciigaakajiem bliivsleegiem beidzot ar taam pashaam frikcijaam! maxaa shis pasaakums 145,- Voyageram tas komplekts ir taads pac! pirmndien uz RAAP aizvedu hidromuftu, restauraacija maxaa 90,- shajaa summaa ir iekljauta arii diagnostika! shie man saka, shii mufta ir ideaala! par cik vinja ir nonjemta, nomainiisim bliivsleegus piereiz. ok.
tagad saliku to kaarbu, un nu tagad uhh Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online