Bremzes » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Bremzes

Lapas: [1]
Bremzes ( 1963 )
Gintsss

6 ziņas

PM

Riktejos nomainīt bremžu trubas,domāju likt kapara,vai kads ir amputējis tos spiediena pretvārstus-nezinu kā viņus pareizi sauc.Atrodas pie kreisā pak.riteņa.Kas var izmainīties? Dodge 3,3 B/g 97.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Ņemt nost nevajadzētu, TA dažreiz pārbauda viņa esamību. Kādēļ vispār gribi viņus amputēt, ne jau velti viņš tur ir uzlikts, ja noņemsi, tad pakaļējie riteņi bremzēs tikpat stipri cik priekšējie, kas nav visai labi lai neteiktu ka psc cik slikti. Ja viņš nestrādā, var mēģināt izjaukt, tur iekšā ir atspere un manžete, man tā gumija bija iekaltusi pēc ilstošas stāvēšanas garāžā, iekustināju un viss strādā. Ja neizdodas, bet cita nav un vajag braukt, tad var viņam tā iekšas izmest ārā un korpusu atstāt vietā.
Kad brauksi taisīt jaunas trubiņas, paņem līdzi no vecajām uzgaļus un atceries ka viņi labajai un kreisajai pusei ir dažāda diametra, piefiksē kādi kur bija lai pēc tam var pareizi savienot atpakaļ.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Gintsss: "Riktejos nomainīt bremžu trubas,domāju likt kapara,vai kads ir amputējis tos spiediena pretvārstus-nezinu kā viņus pareizi sauc.Atrodas pie kreisā pak.riteņa.Kas var izmainīties? Dodge 3,3 B/g 97."
ja abs strādā,ņem droši nost, ar visu kronšteinu. es sev savilku visu no kapara.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Gintsss

6 ziņas

PM

PASSATizhi: " ja abs strādā,ņem droši nost, ar visu kronšteinu. es sev savilku visu no kapara."

Ja abs nestrādā,ko tas izmainīs?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

Gintsss: "
Ja abs nestrādā,ko tas izmainīs?
"
sabloķēsies pakaļa un čau rasma

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1]