iesakiet ko darit? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » iesakiet ko darit?

Lapas: [1] 2
iesakiet ko darit? ( 4231 )
bundzins

36 ziņas

PM

Sveiki. Tatad man problema ar karbu. Kamer auksta iet labi uzsilst vairs neiet. Aizbraucu uz atlas motors diagnostiku, vinu diagnoze " hidrauliska at problema, ieteicama solenoida bloka maina, ja problema paliek at remonts". Ka ir reali varbut nav jegas nemaz mainit tikai solenoida bloku jataisa remonts uzreiz? Vai tomer var iztikt tikai ar bloka mainu? Bet vai nomainot bloku varetu but ka problema pazud tacu drizuma gaidams jauns remonts jo vins del kaut kadas problemas sakotneji karba atkal izbeidzas? Varbut jaliek lietota karba? Vai ir iespejams nopirkt parbauditas karbas? Un ja taisa kapitalo remontu cik tas varetu maksat un kur to labak darit? Man ir town &country 97.g 3.8 awd?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

bundzins: "Sveiki. Tatad man problema ar karbu. Kamer auksta iet labi uzsilst vairs neiet. Aizbraucu uz atlas motors diagnostiku, vinu diagnoze " hidrauliska at problema, ieteicama solenoida bloka maina, ja problema paliek at remonts". Ka ir reali varbut nav jegas nemaz mainit tikai solenoida bloku jataisa remonts uzreiz? Vai tomer var iztikt tikai ar bloka mainu? Bet vai nomainot bloku varetu but ka problema pazud tacu drizuma gaidams jauns remonts jo vins del kaut kadas problemas sakotneji karba atkal izbeidzas? Varbut jaliek lietota karba? Vai ir iespejams nopirkt parbauditas karbas? Un ja taisa kapitalo remontu cik tas varetu maksat un kur to labak darit? Man ir town &country 97.g 3.8 awd?"
vajadzētu skaidrāku diagnostikas rezultāta aprakstu. vārstu bloks ir nopērkams ebajā pa lēto, ja rokas nav no dibena, var arī pats nomainīt.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

Solenoīdu bloks maz ticams ka varētu izbeigties kāda cita kārbas defekta dēļ, viņā iekšā nekā baigi advancēta nav.
http://www.allpar.com/mopar/transmissions/solenoid-pack/

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

bundzins

36 ziņas

PM

Skaidraku nevar tas ir vis ko vini man lapa ierakstija.

Atbildēt uz šo ziņu
bundzins

36 ziņas

PM

Man ieteica braukt uz rekro cesis. Bet nezinu taisit to remontu vai var tik cauri letak nomainot solanoida bloku? Kadas atsauksmes par rekro?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Pēc loģikas hidrauliska problēma ir arī veca vai neatbilstoša eļļa. Varbūt pietiek ar eļļas un filtra nomaiņu. Aukstas un karstas eļļas fiziskie parametri ir atšķirīgi, tas varētu izskaidrot kārbas atšķirīgo darbību.
Lai nebūtu eksperimentāls pasākums, vajag liet Mopar ATF+4.

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Atlasā iesaka liet kaut kādu "noname" dexron3 eļļu, kad prasiju lai iedod ATF+4, sāka stāstīt ka visi lejot dexron3 un visiem viss ar viņu darbojās. Nu nezinu, man izskatās drīzāk ka katram otrajam kā reizi nedarbojas kaut kas kā vajag
Es pieturos pie tā ka tur ir jālej tas, kas ir paredzēts. Nu ir tas ATF dārgs, bet kārbas remonts ir vēl dārgāks un tā eļļa jau arī nav jāmaina tik bieži lai sāktu eksperimentēt ar viņu.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

bundzins

36 ziņas

PM

Tad pastav varbut iespeja ka tieku cauri ar elas mainu? Cik maksa karbas elas maina servisa?

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » iesakiet ko darit?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online