automagnetola » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » automagnetola

Lapas: [1]
automagnetola ( 2383 )
anzen

54 ziņas

PM

Šodien no zila gaisa, pārstāja skanēt man muzons!!!
Nosākuma pazuda magnetafona apgaismojums (cipari un teksti) bet muzons vel skanēja, bet pie nākamās mašīnas startēšanas vairs pat muzons neskanēja
Pārbaudīju visus drošīnātājus viss ir kartībā, bet maģim nekādu dzīvības pazīmes
Tā varētu būt ka maģis nosvila?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/68978057/panelis.JPG

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Wabole

1 ziņas

PM

Sveicinaati. Man jautājums, kāds nezin vai Magnetolai nāk kāds savs drošinātājs? Pēc ačgārnas piepīpēšanas nekādu dzīvības pazīmju. Vel arī gāzes iekārtas vadības bloks ir ateicies funkcionēt. Plymouth Voyager 1999

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

Wabole: "Sveicinaati. Man jautājums, kāds nezin vai Magnetolai nāk kāds savs drošinātājs? Pēc ačgārnas piepīpēšanas nekādu dzīvības pazīmju. Vel arī gāzes iekārtas vadības bloks ir ateicies funkcionēt. Plymouth Voyager 1999"

Nu ja pēc "+" un "-" sajaukšanas tikai 2 lietas ir nosprāgušas, tad no prieka vari dzert šampi. Pārbaudi drošinātājus (gāzes kompim parasti ir drošinātājs vadā). Ja drošinātāji veseli un 12V ("+") pienāk, bet attiecīgais verķis nestrādā, tad tik maini nost.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

InsekC

377 ziņas

PM

anzen: "Šodien no zila gaisa, pārstāja skanēt man muzons!!!
Nosākuma pazuda magnetafona apgaismojums (cipari un teksti) bet muzons vel skanēja, bet pie nākamās mašīnas startēšanas vairs pat muzons neskanēja
Pārbaudīju visus drošīnātājus viss ir kartībā, bet maģim nekādu dzīvības pazīmes
Tā varētu būt ka maģis nosvila?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/68978057/panelis.JPG"

Tā var būt. Varu iemainīt "amerikāņu" magnetolu pret 5 Ls.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

anzen

54 ziņas

PM

to - InsekC
Paldies, viss kartība sataisīju to pašu ;)
Lielas vainas nebija, pašam maģim nezinu kāpēc pēkšņi pārstāja dekt apgaismojums.
Pēc elektrības atslēgšnas viņš man pieprasīja kodu, bet es neko neredzot ko viņš grib, domāju ka nosvila.
Nu tā gadās Tagad skan, pa 10Ls man sataisīja apgaismojumu ;)

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, 2.5CRD

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » automagnetola
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online