CV AWD vs Tehniskā apskate » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » CV AWD vs Tehniskā apskate

Lapas: [1]
CV AWD vs Tehniskā apskate ( 4400 )
SOS

10 ziņas

PM

Labdien!
Rīt jādzen uz tehnisko apskati savu Chrysler Grand Voyager AWD (2000.g-benzīns, 3,8l).
Jautājums speciem, vai manam pilnpiedziņas auto var veikt bremžu pārbaudi uz parastā stenda kur griež tikai vienas ass 2 riteņus?
Esmu ar auto gājis tehnisko apskati 2 reizes. Pirmajā reizē man bremzes nepārbaudīja, inspektors teica ka AWD tās nepārbaudam, pagājušo gadu man tomēr autiņu uzlika uz spolēm. Iespējams sagadīšanās, bet pēc nedēļas man nojuka ātrumkārba.
Kā tur riktīgi ir, vai var kaut ko manam AWD sačakarēt pārbaudot bremzes? Vai CSDD antenas ielā ir stends speciāli priekš AWD, kur var visus 4 riteņus uzreiz griezt? Ja ir, vai man ir tiesības to pieprasīt?
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
TAMA

66 ziņas

PM

SOS: "Labdien!
Rīt jādzen uz tehnisko apskati savu Chrysler Grand Voyager AWD (2000.g-benzīns, 3,8l).
Jautājums speciem, vai manam pilnpiedziņas auto var veikt bremžu pārbaudi uz parastā stenda kur griež tikai vienas ass 2 riteņus?
Esmu ar auto gājis tehnisko apskati 2 reizes. Pirmajā reizē man bremzes nepārbaudīja, inspektors teica ka AWD tās nepārbaudam, pagājušo gadu man tomēr autiņu uzlika uz spolēm. Iespējams sagadīšanās, bet pēc nedēļas man nojuka ātrumkārba.
Kā tur riktīgi ir, vai var kaut ko manam AWD sačakarēt pārbaudot bremzes? Vai CSDD antenas ielā ir stends speciāli priekš AWD, kur var visus 4 riteņus uzreiz griezt? Ja ir, vai man ir tiesības to pieprasīt?
Paldies.
"

Kaut kāds 4x4 bremžu stends tiem esot (izlasīju Subaru forumā).Pie kases kad maksāsi,atgādini skaistajai meitenei,ka Tev vajag speciālu bremžu stendu.

Atbildēt uz šo ziņu
janni

716 ziņas

PM

Cik gadus braucu ar AWD, tikai vienu reizi mēģināja pārbaudīt uz parastā stenda bremzes (aizmirus pateikt pārbaudes veicējam, ka ir patsāvīgā pilnpiedziņa) un tad pat tas neizdevās, jo autiņš izlēca ārā no stenda.
Reversais stends ir 1. līnijā Rīgā. Ja tevi uz to neaizdzen, tad pats pie kases neuzprasies. Vienkārši apskates veicējam pasaki par patsāvīgo pilnpiedziņu un pārbaudīs tev tikai stāvbremzi (novelkot to un mēģinot pabraukt uz priekšu).
Tā ka vismaz problēmas nebūs skatē ar bremžu darbību. ;)

Atbildēt uz šo ziņu

---

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

janni: "Cik gadus braucu ar AWD, tikai vienu reizi mēģināja pārbaudīt uz parastā stenda bremzes (aizmirus pateikt pārbaudes veicējam, ka ir patsāvīgā pilnpiedziņa) un tad pat tas neizdevās, jo autiņš izlēca ārā no stenda.
Reversais stends ir 1. līnijā Rīgā. Ja tevi uz to neaizdzen, tad pats pie kases neuzprasies. Vienkārši apskates veicējam pasaki par patsāvīgo pilnpiedziņu un pārbaudīs tev tikai stāvbremzi (novelkot to un mēģinot pabraukt uz priekšu).
Tā ka vismaz problēmas nebūs skatē ar bremžu darbību. ;)
"
es gan nepriecātos par to tad jau nekad neuzzinās kādas tās bremzes ir. un zinot ne visai labo mūsu bremžu kvalitāti, var sanākt auzas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

Ja ir vēlme pārbaudīt bremzes, tad ir Rīgā servisi kur pilnpiedziņas var pārbaudīt ātri un nesāpīgi, bet skatē ir viena problēma mazāk par ko uztraukties.
Un CSDD vīriem ir citas lietas par ko uztraukties, piemēram gabarītlampiņas novietojums priekšējā lukturī un miglas lukturu reflektora stāvoklis.

Atbildēt uz šo ziņu

---

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » CV AWD vs Tehniskā apskate
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online