Ko nozīmē šī signāllampiņa panelī? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ko nozīmē šī signāllampiņa panelī?

Lapas: [1]
Ko nozīmē šī signāllampiņa panelī? ( 2337 )
amag

3 ziņas

PM

Sveiki! Kādu laiku atpakaļ ik pa laikam iedegās šī signāllampiņa priekšējā panelī, taču nezinu, ko tieši tā nozīmē. Vai kāds var pateikt, kur meklēt problēmu?

Pārbaudīju dzesēšanas šķidrumu (tosolu), bremžu šķidrumu, stūres pastiprinātāja šķidrumu un logu tīrītāju šķidrumu. Viss ir piepildīts pa maksimumam. Tagad šī lampiņa iedegas uzreiz, kad iedarbinu mašīnu, un visu laiku deg.

http://failiem.lv/viewer.php?i=sqfawml&n=lamp.jpg
(bildes atrašanās adrese ir šeit: http://failiem.lv/viewer.php?i=sqfawml&n=lamp.jpg)

Man ir Chrysler Grand Voyager 2.5 TD, 1996.g.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

nez man tadas nav vispar. bridinājums ka kaut kaāds skidrums ir par maz. ja eļla un viss parējais ir līmenī tad kāds devējs ir beidzies. 96 -98 gadiemm ir dzeses skidruma bacokā līmena devējs. varbūt tas varbūt nav kontakts.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

austris

908 ziņas

PM

Tas ir dzesējošā šķidruma līmenis. Ja bačoks ir pilns tad novieno štekeri,gan jau pludiņs uzkāries.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

amag

3 ziņas

PM

austris: "Tas ir dzesējošā šķidruma līmenis. Ja bačoks ir pilns tad novieno štekeri,gan jau pludiņs uzkāries."

Paldies par ieteikumu. Atvienoju štekeri, patiešām nodzisa tā signāllampiņa.
Vai es varu turpināt braukt ar atslēgtu to štekeri? Kā es varu pārbaudīt to "uzkārušos" pludiņu?

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Tur īsti nav pludiņš bet tāds bimetāla kontakts kurš nav remontējams. Viņu bus pagrūti dabūt jo lielākā daļa voyageru nāk bez šiem dačikiem . Tomēr tā ir ļoti vajadzīga lieta.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

amag

3 ziņas

PM

austris: "Tur īsti nav pludiņš bet tāds bimetāla kontakts kurš nav remontējams. Viņu bus pagrūti dabūt jo lielākā daļa voyageru nāk bez šiem dačikiem . Tomēr tā ir ļoti vajadzīga lieta."

Sākumā domāju, ka atvienojot to štekeri, lieta darīta - taču ar visu atvienoto štekeri tik un tā ik pa laikam iedegas un nodziest šī signāllampiņa. Visdrīzāk, ka problēma tomēr nebūs tieši saistīta ar to štekeri?!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Ko nozīmē šī signāllampiņa panelī?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online