Kondiška uz pakaļu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kondiška uz pakaļu

Lapas: 1 [2]
Kondiška uz pakaļu ( 3021 )
raivis

36 ziņas

PM

Sveicinati.Manam Chryslerim pie islēgta kondicioniera pie aizmugurējā pakaļējā riteņa labajā pusē tek kondensāts.Vai tas ir normāli?Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 2002.3.8 B.G.

Zuris

1249 ziņas

PM

raivis: "Sveicinati.Manam Chryslerim pie islēgta kondicioniera pie aizmugurējā pakaļējā riteņa labajā pusē tek kondensāts.Vai tas ir normāli?Paldies."

gan jau ir palicis regulators uzslēgts uz logiem vai kājas -logi,tad kondiška arī darbojas.

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Zuris

1249 ziņas

PM

savalv: "Man ir jautājums. Kas var būt, brauc pa šoseju, kondiška strādā nevainojami. Iebrauc pilsētā, pastāv uz luksoforiem un viss, sak dzīt silto gaisu salona. Izbrauc uz šoseju atkal viss kārtībā. Pūš auksto. Vai tas ir normāli? sistēmu pārbaudīju un pārpildīju mēnesi atpakaļ. "

Domāju ka vaina ar ventilatoriem-pietiekoši nedzesē radiatoru,bija pasvaigai Toyota siennai lidzīgi pēc remonta,pie vainas bija elektriķis-sajaucis polaritāti ventilatoram ,griezās uz otru pusi,-tas pūta gaisu nevis no radiatora,bet grūda motora siltumu virsū...

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

raivis

36 ziņas

PM

Zuris: "
gan jau ir palicis regulators uzslēgts uz logiem vai kājas -logi,tad kondiška arī darbojas.
"
Pareizrakstība klibo!Bija domāts pie ieslēgta.Tad es saprotu ka tā ir jābūt?

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town & Country 2002.3.8 B.G.

Ezis2

1676 ziņas

PM

Es ka reiz vakar testeju braucot pa lietu , to ka preikseja kondiska starda kad ir uzlikts ka pus uz stuklu sen jau zinu bet es gribeju zinat vai ari aizmugureja stardaa , tad secinaju ka jaa ari pakaleja stardaa un pus aukstu gaisu... kas mana skatijuma ir pilnigs sviests taka nebrinas ka tur kondensats tek .

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Kondiška uz pakaļu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online