Kondiška uz pakaļu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Kondiška uz pakaļu

Lapas: [1] 2
Kondiška uz pakaļu ( 3024 )
Ottttto

132 ziņas

PM

Sveikināti. Nobraucu 2 gadus bez problēmām, bet tagad kondiška saulītei uzspīdot vairs iekšā neslēdzas, ziemā kaut kā nemanīju viņas trūkumu laikam...
Tad divās atsevišķās vietās man ieteica nogriezt trubas uz pakaļu, jo tur vairākās vietās ir noplūde, respektīvi kondišku atstāt tikai priekšas pečkai.
Ķip tā esot normāla parādība džeriem.
Ir kādam pieredze ar šo?
Kāds ir pats remontējis vai vilcis jaunas?
Ir vērts sipties?

Atbildēt uz šo ziņu

TC 2005 3.8 LPG FWD

InsekC

377 ziņas

PM

Ottttto: "Sveikināti. Nobraucu 2 gadus bez problēmām, bet tagad kondiška saulītei uzspīdot vairs iekšā neslēdzas, ziemā kaut kā nemanīju viņas trūkumu laikam...
Tad divās atsevišķās vietās man ieteica nogriezt trubas uz pakaļu, jo tur vairākās vietās ir noplūde, respektīvi kondišku atstāt tikai priekšas pečkai.
Ķip tā esot normāla parādība džeriem.
Ir kādam pieredze ar šo?
Kāds ir pats remontējis vai vilcis jaunas?
Ir vērts sipties?
"

Man arī "Gvidis" nogrieza. Trubas uz pakaļu ir ieliktas pilnīgi debilā vietā (pakaļrats un ziemā sāls izdara savu darbu. Oriģinālās trubas ir dārgas un mūsu ziemās vairāk par pāris gadiem nedzīvo. Ja ir akūta nepieciešamība dzesēt pakalu, tad jāpārliek uz gumijas/nerž/kapara trubām ar visām pārejām. Nebūs lēti. Tā kā aizmugurē pasažieri brauc reti, izšķīros par amputāciju (lai pasažieri "pasildās").

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

Zuris

1249 ziņas

PM

InsekC: "

Man arī "Gvidis" nogrieza. Trubas uz pakaļu ir ieliktas pilnīgi debilā vietā (pakaļrats un ziemā sāls izdara savu darbu. Oriģinālās trubas ir dārgas un mūsu ziemās vairāk par pāris gadiem nedzīvo. Ja ir akūta nepieciešamība dzesēt pakalu, tad jāpārliek uz gumijas/nerž/kapara trubām ar visām pārejām. Nebūs lēti. Tā kā aizmugurē pasažieri brauc reti, izšķīros par amputāciju (lai pasažieri "pasildās")

[/quote

ir trubas uz pakaļu, modelim 2001-2005 gadam derēs,stovn-go nederēs,cena 20ls t. 29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Ezis2

1676 ziņas

PM

Tas trubas elementari metinas un tas muslaikos galig vairs nav dargi kur tas aluminija klucis pie ritena uzliekas dzels "sitoks " prieksa lai ar akmeneim nedauza ,trubas nopusam ar kapara smeru kurs nak baloninos un uzmaucam virsu plasmasas gofras lai akmeni nedauza un vinas ir muzigas

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

andrejsje

192 ziņas

PM

es savam pārtaisīju uz šļaukām diezgan padārgi materiālos vien 40ls. ir velviena iespēja pēc metināšanas uzmaukt virsū termo kembriku tā ir tāda plastmasas caurule ar līmi kad karsē saraujās

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Ja kembriki ir laba lieta bet vinus var uzmaukt tikai ja trubas nonemtas man kautka negribas laist freonu araa

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

savalv

25 ziņas

PM

Man ir jautājums. Kas var būt, brauc pa šoseju, kondiška strādā nevainojami. Iebrauc pilsētā, pastāv uz luksoforiem un viss, sak dzīt silto gaisu salona. Izbrauc uz šoseju atkal viss kārtībā. Pūš auksto. Vai tas ir normāli? sistēmu pārbaudīju un pārpildīju mēnesi atpakaļ.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

savalv: "Man ir jautājums. Kas var būt, brauc pa šoseju, kondiška strādā nevainojami. Iebrauc pilsētā, pastāv uz luksoforiem un viss, sak dzīt silto gaisu salona. Izbrauc uz šoseju atkal viss kārtībā. Pūš auksto. Vai tas ir normāli? sistēmu pārbaudīju un pārpildīju mēnesi atpakaļ. "
kompessors švaki spiež-izdilis. vai slikti dzesējas radiātors.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Kondiška uz pakaļu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online