Problēma ar Kārbu... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Problēma ar Kārbu...

Lapas: [1]
Problēma ar Kārbu... ( 2363 )
Linee

4 ziņas

PM

Sveiki..

Man ir radusies neliela problēma. pirms devos uz Norvēģiju. Mans Plymouth Voyager 2000.g 2.4 Benzīns. pārziemoja Latvijā.
Pēc 4 mēnešu nostāvēšanas parādījās tāda lieta, ka gāzes pedēli nevar nospiest līdz galam, viņš spiežas tikai līdz pusei, līdz ko spiežu ar lielāku spēku tā viņš izsit ārā no ātruma.. pirmstam šādas problēmas nebij un arī pāris servisos jautaju, neviens īsti nemācēja pateikt, kas par lietu..

Varbūt kādam ir gadījies, kas līdzīgs un spēs palīdzēt

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

tas ir dīvaini. pirmo reizi kas tāds dzirdams. es saprotu runa ir par 1 robu nejau visiem. kkādu iemeslu dēļ neieliekas līdz galam robā.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Linee

4 ziņas

PM

alien: "tas ir dīvaini. pirmo reizi kas tāds dzirdams. es saprotu runa ir par 1 robu nejau visiem. kkādu iemeslu dēļ neieliekas līdz galam robā."

Runa iet par 1, 2, un D (Drive), un pedāli var iespiest līdz pusei un tad viņš atmetās un, ja spiež ar spēku izsit ārā no ātruma, jo man ir automāts... Neitrālajā spiežas līdz galam un R (atpakaļgaitā) arī viss ir ideāli.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

noņem gofru pie droseles un apskaties kick down mehāniku,gan jau ka vienk ķerās.Tur vis vienkārši saprotams,iespējams aprūsējusi asīte pie kārbas un ķīlējās.

Atbildēt uz šo ziņu
Linee

4 ziņas

PM

ibiodizels: "noņem gofru pie droseles un apskaties kick down mehāniku,gan jau ka vienk ķerās.Tur vis vienkārši saprotams,iespējams aprūsējusi asīte pie kārbas un ķīlējās."

Bet vai tad atpakaļgaitā nevajadzētu arī ķerties ? bet ok pārbaudīšu

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Linee: "

Bet vai tad atpakaļgaitā nevajadzētu arī ķerties ? bet ok pārbaudīšu "

Tur jau fiziski nekā cita nav kam ķerties, tikai tas mehānisms pie droseles un viss.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Linee

4 ziņas

PM

Atkal uz kādu laiku biju atstājis mierā savu Vojīti. Bet problēma joprojām tā pati.
KickDown mehānisms strādā un nekur neķerās, sāk ķerties, kad ir ielikts D (drive) Pirmajā un arī otrajā manuālajos robos. Atpakaļgaitā spiežas līdz galam un Neitrālajā arī.

Nevienā servisā neviens nezin, kas par kaiti. Moš kārba sāk iet uz beigām ?

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Problēma ar Kārbu...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online