Stikli! » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Stikli!

Lapas: [1]
Stikli! ( 2519 )
2,9crd

25 ziņas

PM

Sveiki!
Vai kāds ir pats mainījis veramajām durvīm stiklu? Kā to izdarīt, kā dabūt nost sadauzītās lauskas no gumijas pie kā ir pielīmēts stikls? Vai to gumiju var nopirkt atsevīšķi?
Vai labāk mainīt visas durvis? Man 2005.g. 2.8 CRD, pelēks! Varbūt ir kāds sakarīgs serviss ( tikai nesakiet TC motoru, tur tas stikls maksā Ls500,-, esmu no zemes, nevaru tādas cenas atļauties ) .
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

2,9crd: "Sveiki!
Vai kāds ir pats mainījis veramajām durvīm stiklu? Kā to izdarīt, kā dabūt nost sadauzītās lauskas no gumijas pie kā ir pielīmēts stikls? Vai to gumiju var nopirkt atsevīšķi?
Vai labāk mainīt visas durvis? Man 2005.g. 2.8 CRD, pelēks! Varbūt ir kāds sakarīgs serviss ( tikai nesakiet TC motoru, tur tas stikls maksā Ls500,-, esmu no zemes, nevaru tādas cenas atļauties ) .
Paldies.
"
nogriez uzmanīgi to mastiku nost, ar stikla paliekām, nesaskrāpējot krasu. tad lietotu stiklu atrodi, un kaut vai uz hermētiķi uzliec vietā. var protams meklēt originalo mastiku, bet nav obligāti.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Zuris

1249 ziņas

PM

2,9crd: "Sveiki!
Paldies.
"

Ir piedāvājumā visi stikli,cena 20ls /gb. Uz Rīgu piegāde. t-29230402

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

2,9crd

25 ziņas

PM

Zuris: "
Ir piedāvājumā visi stikli,cena 20ls /gb. Uz Rīgu piegāde. t-29230402
"

Paldies , zvanīšu. Vai 2000.g.un 2005.g modeļiem sānu durvju stikli ir vienādi ???

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

2,9crd: "
Paldies , zvanīšu. Vai 2000.g.un 2005.g modeļiem sānu durvju stikli ir vienādi ???
"

nedaudz atšķiras izmērs

Atbildēt uz šo ziņu

2,9crd

25 ziņas

PM

Vēlreiz labdien!
Mainot priekšējo kreiso vadītāju durvju stiklu, kam būtu jāpievērš uzmanība, lai neko nenolauztu, nenoplēstu. Es domāju ņemot nost apšuvumu? Varbūt kāds zin cik tur skrūves, vai atskrūvējot viegli nāk nost? Nu vai nav kādi knifiņi , ko vajadzētu zināt? Varbūt kaut kur ir kādas instrukcijas, bildes???
Paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

2,9crd: "Vēlreiz labdien!
Mainot priekšējo kreiso vadītāju durvju stiklu, kam būtu jāpievērš uzmanība, lai neko nenolauztu, nenoplēstu. Es domāju ņemot nost apšuvumu? Varbūt kāds zin cik tur skrūves, vai atskrūvējot viegli nāk nost? Nu vai nav kādi knifiņi , ko vajadzētu zināt? Varbūt kaut kur ir kādas instrukcijas, bildes???
Paldies.
"

Ja brauksi pakaļ stiklam-parādīšu,izstāstīšu.Savādāk pus dienu klaviatūra jādauza.

Atbildēt uz šo ziņu

2,9crd

25 ziņas

PM

Zuris: "
Ja brauksi pakaļ stiklam-parādīšu,izstāstīšu.Savādāk pus dienu klaviatūra jādauza.
"

Paldies , nomainīju. Priekšējam vadītāja stiklam gan stiprinājums bija savādāks, nācās to likvidēt, bet sanāca labi, ņemot nost apšuvumu durvīm nolauzu tikai vienu ķepiņu, bet tāpat turās labi. Ja salīdzina TC motora cenas un Jūsējās , tad IETAUPĪJUMS ir par abiem stikliem Ls470,-.
Vēlreiz paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Stikli!
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online