96.g. 2,5TD dzinēja maiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 96.g. 2,5TD dzinēja maiņa

Lapas: 1 [2] 3 4
96.g. 2,5TD dzinēja maiņa ( 5582 )
malvinne

25 ziņas

PM

IlmarsG!!: "Lielu troksni varot taisīt arī izlecis no vietas bīdstienis (jauns oriģinālais maksā Ls4). Starteris nevar motoru pagriezt vai kā?

Bāku izliet - šļauciņa bākā, kanna zemē, nedaudz pasūc un uz kannu. Esmu meklējis šļauciņas ar nelielu rokas pumpīti, bet nesekmīgi."

Motoru var pielaist ar grūtībām, strādā, nav jaudas, troksnis, bet dīvaini ir, ka eļļas spiediens nezūd, varētu būt, ka šāles arī nav vainīgas.
Ko tu domāji ar bīdstieni? Kā var konstatēt, ka tas bīdstienis ir vainīgs?

Atbildēt uz šo ziņu
Traktorists

28 ziņas

PM

Kad tik nebūs ķēde izstiepusies...

Atbildēt uz šo ziņu
Gintsss

6 ziņas

PM

malvinne: "
Motoru var pielaist ar grūtībām, strādā, nav jaudas, troksnis, bet dīvaini ir, ka eļļas spiediens nezūd, varētu būt, ka šāles arī nav vainīgas.
Ko tu domāji ar bīdstieni? Kā var konstatēt, ka tas bīdstienis ir vainīgs?
"

Noņem varstu vāku un redzēsi,tas nav grūti.Skaņa ir metaliska .Pie izstieptas ķēdes mainās apgriezieni lieki trokšņi neparādās.Ir piedzīvoti abi varianti.

Atbildēt uz šo ziņu
IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Man nav bijušas problēmas ar bīdstieņiem, bet domāju, ka iesākumā vajag palūrēt zem vārstu vāka pa eļļas ieliešanas atveri. Katrā ziņā arī ķēdi nevajag ignorēt, citādi tai trūkstot tiešām visus bīdstieņus vajadzēs mainīt.
Pēc citu auto īpašnieku pieredzes, izstiepusies ķēde arī taisa troksni.

Atbildēt uz šo ziņu
difjuz

90 ziņas

PM

Traktorists: "Kad tik nebūs ķēde izstiepusies..."
Diez vai ķēde tā pa nakti izstieptos,bet varbūt hidrauliskais ķēdes spriegotājs beidzies.Ja ķēde ir oriģināla,tad pa 80000km ne velna neizstiepjas,pārbaudīts 2x.Gan jau būs kāds bīdstienis cerams.

Atbildēt uz šo ziņu
malvinne

25 ziņas

PM

Hei vēlreiz!
Pēdējais jautājums par šo tēmu:
Vai mana beigtā dzinēja vietā nevar iebāzt 2,5TD motoru, bet no iepriekšējās paaudzes Vojažiera? Uz aci tāds pats gandrīz izskatās...

Atbildēt uz šo ziņu
austris

908 ziņas

PM

Tak noskrūvē to vārstu vāku un ieliec bīdstieni vietā! Ja vakarā rūca un no rīta šitā tad 100 %.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 2002, 3.8 Town&Country Limited

alien

408 ziņas

PM

man ar sorīt saize. braucu uz darbu un sāka raustīties nu tipa uz trijiem podiem palika. Visi rādītāji normā, tikai tāda kkāda skaņa paradījās un vārstu vākam vairs nav 1 skrūve un ella lerckajās ārā. itkā jau pabraukt kkā var bet kas tur varēja notikt? Kkas ar bīdstieņiem vai rokeriem?

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Lapas: 1 [2] 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » 96.g. 2,5TD dzinēja maiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online