Radiatora ventilators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Radiatora ventilators

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7
Radiatora ventilators ( 9211 )
RMatisons

559 ziņas

PM

AMetro: "Pēc kāda mēneša uz vietas būs arī lētāki varianti par šobrīd pieejamajiem "

Bet cik labi būs tie lētākie?
Šajā gadījumā jau vajag kvalitatīvu un izturīgu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

RMatisons

559 ziņas

PM

RMatisons: "Šodien novēroju tādu lietu kā stāvot uz vietas kad ieslēgta ir pūtēju pozīcija uz kājām un logiem tad lēka patstāvigi apgriezieni kad ieslēdzas radiatora ventilators. Apgriezieni pat uzlec līdz 1700 aptuveni.
Braucot to nejūt.
Bet kad uzliek uz citu pozīciju izņemot logiem tad apgriezieni nelēkā kad ieslēdzas radiatora ventilators?
Vai nomainot to releju kas atrodas zem gaisa filtra kastes ši vaina arī pazudīs vai problēma jau ir kur dziļāk?
"

Bet vai šo releju nomainot pazudīs šī problēma arī ar apgriezienu lēkāšanu kad ir uzlikt pūtējs pozīcijā uz logiem?
p.s. vnk gribas atrast to isto vainu jo tomēr nav lēts tas relejs lai vnk tā bieži pirktu.
Kas tas par ezi kas tur zem luktura ko minēja austris?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

RMatisons: "
Bet vai šo releju nomainot pazudīs šī problēma arī ar apgriezienu lēkāšanu kad ir uzlikt pūtējs pozīcijā uz logiem?
p.s. vnk gribas atrast to isto vainu jo tomēr nav lēts tas relejs lai vnk tā bieži pirktu.
"

tas ezis arī ir ventilātoru vadība. es gan vecajam ne reizi nesmu mainijis. pašus ventilātorus gan, tie ir diezgan neveiksmīgas konstrukcijas. uzslēdzot uz logu, ieslēdzas kondicionieris, tas noslogo dzinēju, un ecu pēc idejas vajadzētu pamainīt brīvgaitu dēļ tā. es raktu brīvgaitas vārsta virzienā. vel moš kkur ir gaisa piesūces

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

RMatisons: "
"
Taa nav nekada problema ECU speciuali pacel apgreizienus kad iesledzas kompresors savadak tev motors normali noraustitos kad iesledzas kompresors manejais ta ari dara un vienmer ir darijis bet 1700 gan ir par daudz un nav tev nekada eza zem lampas tev te jauc galvu jo laikiam neredz ka tev ir citas paaudzes bus.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

edgarsm

207 ziņas

PM

Nu tas relejs skrūvējas ar to gludo pusi pie lonžerona, lai dzesētos, jo karst viņš nezēligi kad ieslēdzas. Chrysleriem pat bija rūpnīcas atsaukums dēļ rūsējošām skrūvēm ar ko viņš skrūvejas pie lonžera, bija jamaina skrūves pret ņeržu un ja jau nodedzis tad arī relejs. Man murgoja kā gribēja, citreiz slēdzās citreiz nē, tapēc uzliku slēdzi, ja nu šis nestrdā, tad man nav jastājās dienvidu tilta vidū 17.00 vakarā
Domāju, ka jauno releju ja likšu, tad lonžerons janopucē ar smilšpapīru, jaunas skrūves un varbūt datoros izmantojamo termopastu apakšā. Tad jābūt ok.
to RMatisons: manam ieslēdzoties kondišam apgriezieni sākumā nedaudz nokrīt (saslēdzas kompresors un ventilatori) un tad paceļas lidz ~800 , 1700 ir krietni par daudz.
Par cik to releju vada kompis, varbūt izņem drošinātaju un tad ieslēdz kondišu un paskaties apgriezienus.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

Ezis2

1676 ziņas

PM

edgarsm: "Nu tas relejs skrūvējas ar to gludo pusi pie lonžerona, lai dzesētos, jo karst viņš nezēligi kad ieslēdzas. Chrysleriem pat bija rūpnīcas atsaukums dēļ rūsējošām skrūvēm ar ko viņš skrūvejas pie lonžera, bija jamaina skrūves pret ņeržu un ja jau nodedzis tad arī relejs. Man murgoja kā gribēja, citreiz slēdzās citreiz nē, tapēc uzliku slēdzi, ja nu šis nestrdā, tad man nav jastājās dienvidu tilta vidū 17.00 vakarā
Domāju, ka jauno releju ja likšu, tad lonžerons janopucē ar smilšpapīru, jaunas skrūves un varbūt datoros izmantojamo termopastu apakšā. Tad jābūt ok.
to RMatisons: manam ieslēdzoties kondišam apgriezieni sākumā nedaudz nokrīt (saslēdzas kompresors un ventilatori) un tad paceļas lidz ~800 , 1700 ir krietni par daudz.
Par cik to releju vada kompis, varbūt izņem drošinātaju un tad ieslēdz kondišu un paskaties apgriezienus.
"
zini es ari konstateju ka tas relejs reali karst es protmas atapigs ka neka ar tehniku uz tu pieskruveju to releju pie normala IBM datora procesora kolera (aluminija klucis ar ribam centra serde kapara :)pat termo pastu uzliku un to pie landzerona domadams ka ta ir ta problema bet nekaa vienalga vins nokupeja.. sobruid ari stav nakamais jau ar mineto koleru

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

RMatisons

559 ziņas

PM

lasot visu pat nezinu ar ko sākt.
b...n ja tas relejs nemaksātu tik lielu daudu tad nedomājot nomainītu. Bet par tādu naudu jāsaprot īstā vaina.
Ja zem luktura manam nav tas ezis tad kas manam ir? kas nāk pēc releja?

to edgarsm: bet ja tu esi ielicis slēdzoi tad tevjāseko līdzi temperatūrai lai neuzkarstu.
Baigā vaktēšana un slēgāšanās.
tad šo releju vieglāk noņemt no augšas ja? jānoņem gaisa filtra kaste un tad var redzēt ja?

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

vienmēr var pārtaisīt var uzlikt citu, neatkarīgu sistēmu...

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Lapas: 1 2 3 4 [5] 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Radiatora ventilators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online