Radiatora ventilators » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Radiatora ventilators

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7
Radiatora ventilators ( 9212 )
RMatisons

559 ziņas

PM

Ezis2: " Nu es lidu no auksas iznemu kaisa filtra kasti un tad tur vins ir tada tizla vieta pie pasa dzesesanas radiatora.
A un neko tu tani releja neieraudzisi ja gribi vinu mainit tas nosakuma sadabun jaunu.
"

Varbūt varētu sākt ar to ka nomainīt uz citu, bet jāzin kāds izskatās un kādi kodi lai zinātu kādu meklēt

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

Ezis2

1676 ziņas

PM

RMatisons: "
Varbūt varētu sākt ar to ka nomainīt uz citu, bet jāzin kāds izskatās un kādi kodi lai zinātu kādu meklēt
"
vins visiem 96-00 nak viens es to meeslu esmu mainijis 3 reizes mesls tapeec ka zb jau jo maksa vins ap 30 eiro ,orginalais uzkaras taa ka vienkarsi visu laiku griezas lidzeja tikai drosinataja iznemsana 2 vienkarsi noklajas bet 3 glucija tad stradaja tad nee pec garastavokla peitam ja pirmaja gadijuma izmeta kludu iedegas servisa lampa tad parejos 2 variantos kludas neuzradija.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

RMatisons

559 ziņas

PM

Ezis2: " vins visiem 96-00 nak viens es to meeslu esmu mainijis 3 reizes mesls tapeec ka zb jau jo maksa vins ap 30 eiro ,orginalais uzkaras taa ka vienkarsi visu laiku griezas lidzeja tikai drosinataja iznemsana 2 vienkarsi noklajas bet 3 glucija tad stradaja tad nee pec garastavokla peitam ja pirmaja gadijuma izmeta kludu iedegas servisa lampa tad parejos 2 variantos kludas neuzradija."

Tad jau tam relejam tas ir vājais punkts, bet kāpēc tik bieži jāmaina un uzkaras?

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

Šodien novēroju tādu lietu kā stāvot uz vietas kad ieslēgta ir pūtēju pozīcija uz kājām un logiem tad lēka patstāvigi apgriezieni kad ieslēdzas radiatora ventilators. Apgriezieni pat uzlec līdz 1700 aptuveni.
Braucot to nejūt.
Bet kad uzliek uz citu pozīciju izņemot logiem tad apgriezieni nelēkā kad ieslēdzas radiatora ventilators?
Vai nomainot to releju kas atrodas zem gaisa filtra kastes ši vaina arī pazudīs vai problēma jau ir kur dziļāk?

Atbildēt uz šo ziņu

RMatisons

559 ziņas

PM

Ezis2: " vins visiem 96-00 nak viens es to meeslu esmu mainijis 3 reizes mesls tapeec ka zb jau jo maksa vins ap 30 eiro ,orginalais uzkaras taa ka vienkarsi visu laiku griezas lidzeja tikai drosinataja iznemsana 2 vienkarsi noklajas bet 3 glucija tad stradaja tad nee pec garastavokla peitam ja pirmaja gadijuma izmeta kludu iedegas servisa lampa tad parejos 2 variantos kludas neuzradija."

šis relejs?
http://s017.radikal.ru/i433/1410/eb/6c3b11d7b308.jpg

Atbildēt uz šo ziņu

AMetro

58 ziņas

PM

Noteikti tas pats vien ir. Citu priekš ventilatora nav
p.s mums ir uz vietas. Pērk tos brīnumus diezgan bieži

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

edgarsm

207 ziņas

PM

Ja vel cena būtu draudzīgāka pirktu biežāk, es slēdzi uztaisīju.

Atbildēt uz šo ziņu

Voyager 3.3i 96., benzogaz

AMetro

58 ziņas

PM

Pēc kāda mēneša uz vietas būs arī lētāki varianti par šobrīd pieejamajiem

Atbildēt uz šo ziņu

Amerikā ražotu auto rezerves daļas http://www.autometro.lv/

Lapas: 1 2 3 [4] 5 6 7

Forums » Tehniski jautājumi » Radiatora ventilators
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online