Forums » Tehniski jautājumi » vibrē automšīna
| vibrē automšīna ( 6459 ) | |
|
aivarish
|
2013-04-23 13:10:04 " forums ir zināšanu krātuve. visas iespējamās problēmas ir izrunātas par šiem gadiem, palasi, pameklē tajā kas ir sarakstīts. bet nē, tev un vel bariņam liekas ka labāk ir uzcept jaunu tēmu par savu sāpi, un gaidīt kad kāds 101 reizi visu sakožļās un ieliks tev mutē. cinās viņš Un tev protams ir vieglāk uzrakstīt demagoģiju par mani un vēl bariņu vairākas reizes un nolamāt mūs par idiotiem, nekā dot padomu 101x. Ja nepatīk, ko cilvēki jautā, tad pastāvi klusu! Ja esi admins, tad izdzēs tēmu un miers! Lielākā šī foruma problēma ir tajā, ka uz palīgā saucieniem nav loģiskas atbildes. Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze |
|
difjuz
|
2013-04-23 13:10:23 " forums ir zināšanu krātuve. visas iespējamās problēmas ir izrunātas par šiem gadiem, palasi, pameklē tajā kas ir sarakstīts. bet nē, tev un vel bariņam liekas ka labāk ir uzcept jaunu tēmu par savu sāpi, un gaidīt kad kāds 101 reizi visu sakožļās un ieliks tev mutē. cinās viņšLūdzu nekaitiniet nabaga cilvēku ar stulbiem jautājumiem, uz kuriem viņam sen jau zināmas atbildes.Izveidojiet paši savu forumu, piemēram "Voyager salagas .lv"
|
|
PASSATizhi
|
2013-04-23 18:22:40 "es neesmu nevienu nosaucis par idiotu, bet tu pamazām uzprasies nopērc obd kabeli, un viss par elektrību taps skaidrs.
GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
aivarish
|
2013-04-24 18:43:51 "es neesmu nevienu nosaucis par idiotu, bet tu pamazām uzprasies obd kabelis un programma nopirkta, bet neko nestrādājošu neuzrāda. esmu bijis uz vairākiem servisiem, pat Klaipēdā pie oficiālajiem crysler pārstāvjiem - arī viņi vainu neatrada! nav jēgas braukt uz servisu kurš nejēdz problēmu atrisināt, diemžēl LV šādu servisu ir daudz. par servisu nedrīkstētusaukt kantori kas māk tikai jaunas detaļas pieskrūvēt - tādā veidā meklējot problēmas atrisinājumu. pēdējo cerību lieku uz voyager servisu Ogrē. nevienu personīgi negribu un negribēju aizskart. diemžēl daudzi aizmirst pēc savas problēmas atrisināšanas forumā izstāstīt kas bija un kā tika atrisināts. un arī komenti par tēmu "meklē" ir reāla foruma piedrazošana - ja zini kur tas ir runāts, tad ieliec linku, ja nezini, tad neraksti neko. MIERS Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze |
|
PASSATizhi
|
2013-04-24 18:54:25 vispār jau es aizsvilos dēļ šitā topika http://voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/43178#post43178 kuru cienijamā ēdiena piedeva uzcepa, kaut tajā pašā brīdī blakus bija šī tēma, kura mēs te plosamies, par tādu pašu bēdu. un jau tēmas sākumā es pateicu ka 500-650 rpm ir par maz. man ir identiska problēma, bet nav laika to risināt. domāju sākt ar tukšgaitas vārsta tīrīšanu, ja tas napalīdzēs pacelt tiikšgaitu, tad bik šamo modificēšu, lai lielāka plūsma caur viņu ir sākuma stadijā. droseles skrūves regulēšana ne pie kā nenoveda. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
aivarish
|
2013-04-24 19:07:09 "vispār jau es aizsvilos dēļ šitā topika http://voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/43178#post43178 kuru cienijamā ēdiena piedeva uzcepa, kaut tajā pašā brīdī blakus bija šī tēma, kura mēs te plosamies, par tādu pašu bēdu. un jau tēmas sākumā es pateicu ka 500-650 rpm ir par maz. man ir identiska problēma, bet nav laika to risināt. domāju sākt ar tukšgaitas vārsta tīrīšanu, ja tas napalīdzēs pacelt tiikšgaitu, tad bik šamo modificēšu, lai lielāka plūsma caur viņu ir sākuma stadijā. droseles skrūves regulēšana ne pie kā nenoveda." saprotu. vai manu seno topiku(http://www.voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/35048?start=40) apskatiji? tur visādi varianti bija minēti, visādus izmēģināju. tukšgaitas vārsta tīrīšana nepalīdzēja. tiklīdz atgriezīšos no komandējuma - mēģināšu nomainīt pašu tukšgaitas vārstu, ja nelīdzēs, tad uz Ogri. man P un N režīmā ir normāli apgriezieni ~750, bet tieši stāvot uz vietas ar ieslēgtu D nokrītās apgriezieni, dažreiz pat 400 apgriezieni(reizēm pat noslāpst), un lādēšana arī uzreiz paliek ap 11v. ja apgriezieni ir ap 750, tad lādēšana ir normas robežās. es pat iedomājos, ka šī problēma saistīta ar sliktu ģeneratoru vai sliktu akumulatoru(2 gadi vecs). mainīt visu ar jaunām detaļām nevaru atļauties - tad jau labāk jaunu auto pirkt. Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze |
|
aivarish
|
2013-04-24 22:15:28 atradu interesantu informāciju - pēc simptomiem apstiprinās, ka vainīgs varētu būt tušgaitas vārsts Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze |
|
PASSATizhi
|
2013-04-29 19:37:21 atradu, izjaucu, kaut gan viņš nav jaucams, neko iekšā neieraudziju, motoriņš vesels. bik iesmērēju asīti un atliku atpakaļ. rezultāta pa īstam nav. tukšgaita pacēlās par 50-75 un vairs nevibre stāvot draivā, bet man arī agrāk tā bija, ka ik pa laikam tukšgaita nekrīt līdz tiem nepatīkamiem 550-600
GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
| Lapas: 1 [2] 3 4 | |
Forums » Tehniski jautājumi » vibrē automšīna