vibrē automšīna » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » vibrē automšīna

Lapas: 1 2 [3] 4
vibrē automšīna ( 6458 )
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "atradu, izjaucu, kaut gan viņš nav jaucams, neko iekšā neieraudziju, motoriņš vesels. bik iesmērēju asīti un atliku atpakaļ. rezultāta pa īstam nav. tukšgaita pacēlās par 50-75 un vairs nevibre stāvot draivā, bet man arī agrāk tā bija, ka ik pa laikam tukšgaita nekrīt līdz tiem nepatīkamiem 550-600

http://content28-foto.inbox.lv/albums/t/tdir5/09-12-2008-2/bb1.sized.jpg"

apgriezieni pacelas ari tad ja ventilaciju uzgriez uz logiem vai logiem/kajam ,neatkarigi vai AC kompresors ir aclekts vai ne (vismaz manam) Varbut pamegini uzlikt biezaku vai 2 blives uz ta dacika tad tas konus varbut nebrauks tik daudz araa un nenosprostos kanalu tik daudz ? tas tikai minejums man tada zemu apgreizienu problema pagaidam nemac

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ir doma iezāģēt konusā gropi

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

ID

847 ziņas

PM

Tad jau vienkārši norauj kādu vakuuma trubiņu pie droseles

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ID: "Tad jau vienkārši norauj kādu vakuuma trubiņu pie droseles "
nā, tad būt nepareizs maisijums. pagaidām kamēr nenopirkšu jaunu varstu, gropes iezāģēšana liekas optimāls variants

Atbildēt uz šo ziņu

ID

847 ziņas

PM

Vārstu var pārbaudīt, ja pareizi atceros, tad pirmais un trešais kontakts strādāja uz vienu pusi un attiecīgi otrais un ceturtais uz otru. Pārbaudot visu laiku jāmaina polaritāte, resp. pieliekot vadus, vārsts izlīdīs par kādu milimetru, ne vairāk, apmainot vadus vietām viņš atkal nedaudz pakustēsies un tā kamēr līdz galam. Man viens vārsts bija noklājies, ciet taisijās, vaļā tikai daļēji. Vispār man kaut kur garāžā jābūt lietotam ejošam vārstam, ja gribi, varu mēģināt pa brīvdienām sameklēt un iedot notestēt.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

ibiodizels

695 ziņas

PM

Regulator veic funkcijas kuras dod viņam kompis...3litrīgajam staigāja abgriezieni,nomainījām zondi un vis aizgāja.varbūr arī kāds temp,vai droseles datčiks beikts un dod nepareizu infu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ļoti iespējams

Atbildēt uz šo ziņu

aivarish

58 ziņas

PM

tugšgaitas vārsta maiņa problēmu neatrisināja - mistika turpinās
tagad man ir lieks tukšgaitas vārsts, ja kādam vajag pa draudzīgu cenu. ir arī mazlietots droseles stāvokļa devējs

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 98, 3.3 benzīns/gāze

Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » vibrē automšīna
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online