Sajūgs un kārba » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sajūgs un kārba

Lapas: [1]
Sajūgs un kārba ( 3450 )
Kaspars

70 ziņas

PM

Man ir Voyager 2002, 2.5 crd. Manam ir beigta kārba un sajūgs tik ciets ka ārprāc. Kā saprotu pie sajūga cietuma vainīga trose. Tāpēc jautājums, vai var nomainīt sajūga trosi un nemainīt pagaidām kārbu, jo viņai lec ārā tikai no 4 ātruma un ir paciešams. Un vai tas nesabeigs jauno trosi?

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 2.5 CRD

alien

408 ziņas

PM

nu trosei jau vispār būtībā nav nekāda sakara ar kārbu, takā maini tik nost trosi.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

ibiodizels

695 ziņas

PM

Nav hidro sajūgs?Lasīju ka dakša kas tur izspiedēj gultni,sadils un ķīlējas.

Atbildēt uz šo ziņu
Kaspars

70 ziņas

PM

ibiodizels: "Nav hidro sajūgs?Lasīju ka dakša kas tur izspiedēj gultni,sadils un ķīlējas."

Vai var noteikt vai hidro vai trose neceljot auto uz paceeelaaja?

Atbildēt uz šo ziņu

Crysler Voyager 2.5 CRD

alien

408 ziņas

PM

klau netēma, bet kas ir ar kulisi? viņa kaut kā mainās? vienkārši vai baigi čakarīgi?
man sāk likties, ka tā neslēgšanās 1 robā patiesībā ir vainojama nevis kārba bet kulise - liekas ka tie krakšķi un brakšķi nāk tieši tur zem ātrumkloķa un tas klokis ir tāds ļengans palicis un ar lieliem brīvgājieniem. vismaz tajā galā kas pie kārbas trosēm viss ir ok.

Atbildēt uz šo ziņu

alien

408 ziņas

PM

Un vēl.. varbūt variet tomēr pateikt kas kārbā tik nenormāli grab tukšgaitā stāvot. Esmu pārlasījis forumu krustām šķērsām un skiet ka parasti tā vaina ir slēgtajā gultnī starp 4 un 5 robu uz primārās vārpstas. Bet man tā tur nav, esmu to kārbu jau bijis 2x izjaucis meklēdams vainu. Man uz primārās ir abos galos koniskie un parastie ir uz tās otras, kas ir sazobē ar reduktoru (99-00 gada meh kārba). Visi tie gultņi ir absolūti stingri un nekustīgi. Arī zobrati ir uz vārpstas visi stingi un bez kkādām luftēm. Bet bļin kad atlaiž sajūdu tad liekas ka kāds velk aiz mašīnas naglu kasti pa škembeni. Žvadzoņa un graboņa. Kas vēl nu? Sajūga disks? kapēc lai tas grabētu?
Dēļ atsperu izdiluma vispār jau sajūgs tika mainīts pirms 40 tūkst. Varbūt ir vērts piemeklēt sajūga disku bez atsperēm, ja jau viņas tik ātri izdilst un šitā grab.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Sajūgs un kārba
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online