gāzes problēmas? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes problēmas?

Lapas: [1] 2
gāzes problēmas? ( 3366 )
reno

27 ziņas

PM

Sveiki. Jānāk prasīt padoms speciālistiem. Spiežot pedāli grīdā visi ātrumi pārslēdzas normāli,bet ir rāviens tajā brīdī,kad saslēdzas hidrotransformātors pēc pēdējā ātruma. Vispirms rāviens-tad uzreiz saslēgšanās.Lēni braucot tas nav jūtams,uz benzīnu vispār problēmu nekādu. Ir kādi ieteikumi vai aizdomas? Gāze uzstādīta nesen-zenit tomaseto alaska 4 paaudze. Gāzinieks testēja ar savu kompi tās līknes labu laiku dodot virsū-bremzējot,dodot virsū-bremzējot..viss esot ideāli-vainīgs auto...??! Sveces saliku jaunas-bez izmaiņām. Varbūt sākt ar diagnostiku? Kur un ko varat ieteikt par kaut cik sakarīgām cenām un attieksmi?Cik tāds prieks vispār maksā? Ar atslēgu griešanu kļūda neviena..tikai 55.. Voyager 3.3 automāts,97g.,itkā Vācijā esot čipots..?!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, '97, 3,3L , Lx .

BMW-Valcha

8 ziņas

PM

dēļ gazes man nevienam klientam tādi sitieni nav bijuši.

Atbildēt uz šo ziņu

Gāzes iekārtu uzstādīšana, sertifikācija, apkope, remonts. http://www.ekoauto.lv/

kuklandex

286 ziņas

PM

man ir viens ieteikums, pamēģini nespaidīt pedāli grīdā un redzēsi ka nebūs nekādu problēmu ne ar kārbu, ne gāzes iekārtu ne ar kaut ko citu...

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge GrandCaravan  '99, 3.3, FWD +gāze, aut.

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kuklandex: "man ir viens ieteikums, pamēģini nespaidīt pedāli grīdā un redzēsi ka nebūs nekādu problēmu ne ar kārbu, ne gāzes iekārtu ne ar kaut ko citu..."

+1. mūsu kārbas nav domātas sportam daudz labaku paatrinajumu var panākt spaidot pedāli, nevis vnk grīdā. par čipu sasmējos

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

ja grib spaidit gazes pedali griidaa tad japerk bmw vai kas tamlidzigs dzerim gazet vairak par 3-3,5 stukam apgriezienu ir bezjega :)talak ir troksnis liels bet jega nekada

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

DZEKINS

113 ziņas

PM

Hmmm,nu nezinu gan,...mans dzeris iet pilnu pulksteni,un tiesi vislabak vins sak iet kad ir tie 2.5 tris un tik uz augsu apgriezieni!!

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 3.3 benzins/gaze 97 gads!

Ezis2

1676 ziņas

PM

DZEKINS: "Hmmm,nu nezinu gan,...mans dzeris iet pilnu pulksteni,un tiesi vislabak vins sak iet kad ir tie 2.5 tris un tik uz augsu apgriezieni!!"

Neviens nav teicis ka vins negazetos pilnu pulksteni bet vinam griezes moments beidzas pie 3-3,5 apgriezieniem, talak vins ir tups un gazesana nekadu straujaku paatrinajumu nedod tada lieka zupas dedzinasana vien ir....

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

reno

27 ziņas

PM

Par to gāzēšanu man pašam viss ir skaidrs..tas nav nekāds bmw,un tas ir automāts. Nespiežu pedāli grīdā,bet uzņemu ātrumu iekļaujoties satiksmes plūsmā..protams,dažreiz apdzenot viņš iemet ātrumu zemāk,bet pārslēdzoties atpakaļ 4tā-tas pats..tā kā šoreiz šis stāsts nebūs par auto mocīšanu.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager, '97, 3,3L , Lx .

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » gāzes problēmas?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online