Sānu durvis - vidējā sliede » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Sānu durvis - vidējā sliede

Lapas: [1] 2
Sānu durvis - vidējā sliede ( 3444 )
mmd

32 ziņas

PM

Labrīt,

Pamanīju, ka sliede zem loga, pa kuru bīdās sānu durvis, sāk rūsēt. Visticamāk, ka viņa jāieeļļo kaut kā un labprāt uzklausītu jūsu viedokli - ar ko vislabāk, kad un kā.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 1997 2.4 špricgāze

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Vai tad tā sliede zem loga nav no plastmasas?

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

ne nav no plasmasas man ari ir aprusejusas un ruse tapec ka vienkarsi ir nodilusi krasa ellot tur nav paredzets jo ritentins kas tur ripo ir ar gumijas parklajumu vienigais risinajums pa manejam ir parkrasot tas sliedes ( protams ar pulverkrasu )

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

chaliss

50 ziņas

PM

Ar pulverkraasu iespeejams tas pasaakums izdosies , jo ar parasto kraasu paarpuust ir bezjeedziigi . Savam paarkraasoju , un nebija ilgi jaagaida kad kraasa bija atkal nost un ruusa atpakalj.

Atbildēt uz šo ziņu

C.V 2002. 2.5CRD

ID

847 ziņas

PM

chaliss: "Ar pulverkraasu iespeejams tas pasaakums izdosies , jo ar parasto kraasu paarpuust ir bezjeedziigi . Savam paarkraasoju , un nebija ilgi jaagaida kad kraasa bija atkal nost un ruusa atpakalj."

Ko nozīmē "parastā krāsa"? Neesu pētijis kas tur ir ar to sliedi, bet ja man vajadzētu tur dabūt cietu pārklājumu, es lietotu uretopu, var dabūt RILAKā. Pirms tam, protams, vajag visu rūsu 100% notīrīt un nogruntēt piemēram ar epoprim.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Ezis2

1676 ziņas

PM

Es jau tur netaisos cakareties... esmu jau dazadas detalas devis krasot ar pilverkrasu , nostruklot ar smiltim un krasot ar pulver krasu + vel laku pa virsu , reiz par ap 60cm garam 2 detalam samaksaju 7 ls tur pat neatmaksajas uz veikalu braukt pec krasam vienigais iemesls kapec vel nesu to izdarijis ir tads ka tad paliek auto nebraucams uz kadu bridi.

Atbildēt uz šo ziņu

mmd

32 ziņas

PM

Klau, padalies pieredzē - kur tu dod pulverkrasot? Jau iepriekš - Paldies!

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 1997 2.4 špricgāze

Ezis2

1676 ziņas

PM

Ta es numuru neaceros nesu tur radijeis kadu 1,5 gadi bet tas bija Riga laikam uz Vestienas ielas tani vieta kur sakas Piedrujas iela braucot pa Vestienas ielu parbraucam pari krustam ar Vietalvas ielu un kadi 50 metri braucot taisni labaja mala bija seta vai varti kautkadi.. tur paejot kadu gabalu ieksa bija durvis un zvana poga un rakstits ka jazvana ! tad tur iznak ara tas kas tur piskastruklo un kraso tad vinam izstasta ko vajag galvanais jasaka ka laku ari vajag pa virsu jo tas tur papildus neko nemaksa ,sanemsana tur pat blakus bija citas durvis vasara vinas bija vala tapec uzreiz redzeju ka tur pilns ar dzelziem karajas un tante sedeja pie galda atgadina tas vis padomu laikus bet krasosana ir limeni. Ja sanaks rit nobrauksu garam aposkatisos vai vini tur vispar strada vel.

Atbildēt uz šo ziņu

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Sānu durvis - vidējā sliede
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online