Galvas blīves maiņa » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Galvas blīves maiņa

Lapas: [1]
Galvas blīves maiņa ( 2602 )
baarda

5 ziņas

PM

Labdien. Gribētu uzzināt viedokli. Kādu laiku sāku novērot kad uz radiatora vāciņa apakšas sāka parādīties neliela eļļas emulsija. Aukšējā dzesēšanas truba paliek ļoti cieta , tāda sajūta ka viņa vienkārši piepūšas. Vai tas varētu būt saistīts ar galvas blīves defektu un kādi varētu būt risinājumi un izmaksas. Iepriekš pateicos par padomiem . Mans auto T&C 99. 3.8 benzīns-gāze.

Atbildēt uz šo ziņu
munds

477 ziņas

PM

Emulsija veidojas no kondensāta, sevišķi , ja ir īsi pārbraucieni, un motors kārtīgi nedabū uzsilt, tas ir normāli. Un es jau sāktu ar vienkāršāko- izplešanās trauka vāciņa maiņu, varbūt tam vienkārši vārstiņš nestrādā.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

ID

847 ziņas

PM

munds: "Emulsija veidojas no kondensāta, sevišķi , ja ir īsi pārbraucieni, un motors kārtīgi nedabū uzsilt, tas ir normāli. Un es jau sāktu ar vienkāršāko- izplešanās trauka vāciņa maiņu, varbūt tam vienkārši vārstiņš nestrādā. "

Izplešanās tvertnei taču vāciņā nav nekāda vārsta.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

Emigrants

203 ziņas

PM

baarda: "Labdien. Gribētu uzzināt viedokli. Kādu laiku sāku novērot kad uz radiatora vāciņa apakšas sāka parādīties neliela eļļas emulsija. Aukšējā dzesēšanas truba paliek ļoti cieta , tāda sajūta ka viņa vienkārši piepūšas. Vai tas varētu būt saistīts ar galvas blīves defektu un kādi varētu būt risinājumi un izmaksas. Iepriekš pateicos par padomiem . Mans auto T&C 99. 3.8 benzīns-gāze."

Izskatas, ka sistemaa spiediens, kaa temperatura uzvedaas...

Atbildēt uz šo ziņu

Grand Voyager 2000 3.8, AWD, gas-injection, jaunieguvums Ford galaxy "03, tdi

ibiodizels

695 ziņas

PM

Radiatora vāciņš tur -1,3bāri spiedienu,ja dzen kompresiju tad izspiež antifrīzu un sāk karst dzinējs.Tā emulsija varbūt nav eļļa bet ilgi nemainīts šķidrums...

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Galvas blīves maiņa
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online