Dodge Grand Caravan 2008 jostu nepiesprādzēšanās drošinātājs. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Dodge Grand Caravan 2008 jostu nepiesprādzēšanās drošinātājs.

Lapas: 1 [2]
Dodge Grand Caravan 2008 jostu nepiesprādzēšanās drošinātājs. ( 3041 )
slieka

10 ziņas

PM

andreits: "

Pirmais darbs, kas jāizdara, nopērkot chrysler grupas auto

1) Turn the ignition switch to the OFF position, and buckle the driver's seat belt.

2) Turn the ignition key to the ACCESSORY/RUN position (engine does not need to be running, but mine was) and wait for the Seat Belt Warning Light to turn off.

3) Within 60 seconds of starting the vehicle, unbuckle and then re-buckle the driver's seat belt at least three times within 10 seconds, ending with the seat belt buckled.

4) Turn the ignition key to the OFF position. A single chime will sound to indicate that you have successfully completed the programming."

shito es jau esmu lasiijis. buutu jau labi, ja arii straadaatu, izlasi manu pirmo postu, kreeslam nepienaak seat belt vads ! no abs bloka napienaak vadi, zem kreesla ir vnk shtekeris, otra gala nav, kaa tad ecu zinaas ka esmu piespraadzeejies ? shitas neiet krastaa ! ja pienaaktu vads, es vnk savienotu kontaktus, kas naak no abs bloka un viss ! TCM arii ir cuukas, zvanu un prasa, lai norubii shito nost jau saknee (ECU), bet nee, vinja saka, mees salabosim taa lai viss straadaa, psc. Pat manuaalii rakstiits, ja nevar pats atsleegt, nu ar to atsleegas grieshanu, tad jaaveershas pie diilera. vnk %^$^%#$#&$%

kaadi ir veel iespeejamie risinaajumi ? kur atrodas tas abs bloks ? vareetu atrast vajadziigo vadu un pievienot pie masas ! vai arii, kur atrodas tas piikstulis, nogrieziishu vadus

Atbildēt uz šo ziņu
InsekC

377 ziņas

PM

slieka: "

shito es jau esmu lasiijis. buutu jau labi, ja arii straadaatu, izlasi manu pirmo postu, kreeslam nepienaak seat belt vads ! no abs bloka napienaak vadi, zem kreesla ir vnk shtekeris, otra gala nav, kaa tad ecu zinaas ka esmu piespraadzeejies ? shitas neiet krastaa ! ja pienaaktu vads, es vnk savienotu kontaktus, kas naak no abs bloka un viss ! TCM arii ir cuukas, zvanu un prasa, lai norubii shito nost jau saknee (ECU), bet nee, vinja saka, mees salabosim taa lai viss straadaa, psc. Pat manuaalii rakstiits, ja nevar pats atsleegt, nu ar to atsleegas grieshanu, tad jaaveershas pie diilera. vnk %^$^%#$#&$%

kaadi ir veel iespeejamie risinaajumi ? kur atrodas tas abs bloks ? vareetu atrast vajadziigo vadu un pievienot pie masas ! vai arii, kur atrodas tas piikstulis, nogrieziishu vadus "

Apskaties Manuālī, kur atrodas Airbag Kompis. Elektriskajā shēmā redzēsi, kuri kontakti... Par Chrysler/Dodge tīmeklī ir atrodami vispilnīgākie manuāļi, piem. ALLDATA. 2001-2007 Airbag Kompis atrodas zem viduskonsoles - uz grīdas zem pelnutrauka. Noņem plastmasas un viegli tiksi klāt. šteekeri ir uz pasažiera pusi.

Atbildēt uz šo ziņu

InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG

slieka

10 ziņas

PM

InsekC: "

Apskaties Manuālī, kur atrodas Airbag Kompis. Elektriskajā shēmā redzēsi, kuri kontakti... Par Chrysler/Dodge tīmeklī ir atrodami vispilnīgākie manuāļi, piem. ALLDATA. 2001-2007 Airbag Kompis atrodas zem viduskonsoles - uz grīdas zem pelnutrauka. Noņem plastmasas un viegli tiksi klāt. šteekeri ir uz pasažiera pusi. "

2008 gads neatshchiras no 2007 tajaa airbag bloka zinjaa ? jo jaunajiem jau nenaak taads kaa parastais pelnutrauks, naak bundzha, kuru var iespraust kur vien veelies ok paskatiishos

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 [2]

Forums » Tehniski jautājumi » Dodge Grand Caravan 2008 jostu nepiesprādzēšanās drošinātājs.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online