Forums » Tehniski jautājumi » Dodge Grand Caravan 2008 jostu nepiesprādzēšanās drošinātājs.
| Dodge Grand Caravan 2008 jostu nepiesprādzēšanās drošinātājs. ( 3041 ) | |
|
slieka
|
2013-03-28 08:52:06 " shito es jau esmu lasiijis. buutu jau labi, ja arii straadaatu, izlasi manu pirmo postu, kreeslam nepienaak seat belt vads ! no abs bloka napienaak vadi, zem kreesla ir vnk shtekeris, otra gala nav, kaa tad ecu zinaas ka esmu piespraadzeejies ? shitas neiet krastaa ! ja pienaaktu vads, es vnk savienotu kontaktus, kas naak no abs bloka un viss ! TCM arii ir cuukas, zvanu un prasa, lai norubii shito nost jau saknee (ECU), bet nee, vinja saka, mees salabosim taa lai viss straadaa, psc. Pat manuaalii rakstiits, ja nevar pats atsleegt, nu ar to atsleegas grieshanu, tad jaaveershas pie diilera. vnk %^$^%#$#&$% kaadi ir veel iespeejamie risinaajumi ? kur atrodas tas abs bloks ? vareetu atrast vajadziigo vadu un pievienot pie masas ! vai arii, kur atrodas tas piikstulis, nogrieziishu vadus |
|
InsekC
|
2013-03-28 09:40:47 " Apskaties Manuālī, kur atrodas Airbag Kompis. Elektriskajā shēmā redzēsi, kuri kontakti... Par Chrysler/Dodge tīmeklī ir atrodami vispilnīgākie manuāļi, piem. ALLDATA. 2001-2007 Airbag Kompis atrodas zem viduskonsoles - uz grīdas zem pelnutrauka. Noņem plastmasas un viegli tiksi klāt. šteekeri ir uz pasažiera pusi. InsekC, DodgeGrandCaravan SXT 3.8 '05, LPG |
|
slieka
|
2013-03-29 12:13:48 " 2008 gads neatshchiras no 2007 tajaa airbag bloka zinjaa ? jo jaunajiem jau nenaak taads kaa parastais pelnutrauks, naak bundzha, kuru var iespraust kur vien veelies |
| Lapas: 1 [2] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Dodge Grand Caravan 2008 jostu nepiesprādzēšanās drošinātājs.