Forums » Tehniski jautājumi » Jautājums dīzeļiem...
| Jautājums dīzeļiem... ( 2087 ) | |
|
Kauls
|
2013-03-18 08:48:54 Ka strādā "autanomka", kad viņai jaizslēdzas, kad jaiesledzas (pie kādas temperatūras) . ? Un kadai temperatūrai jabūt uzsilušam motoram ? Man bultiņa stāv čuķ zem vidus,jauns termostats (orģināls). 2.8CRD(2006) |
|
IlmarsG!!
|
2013-03-18 10:13:48 Autonomkas man nav. Mana gada dīzeļiem čuķ zem vidus arī ir normāla temperatūra. Iespējams, arī Tavējam. Pēc grāmatas dīzeļa termostatam jāsāk atvērties pie 80C (benzīnniekiem 90C). Voyager 2.5TD 1998g. LE |
|
andreits
|
2013-03-18 10:44:49 "Ka strādā "autanomka", kad viņai jaizslēdzas, kad jaiesledzas (pie kādas temperatūras) . ? Un kadai temperatūrai jabūt uzsilušam motoram ? Man bultiņa stāv čuķ zem vidus,jauns termostats (orģināls). jā, starp citu, labs jautājums. Manam tādam pašam arī 06. gada laikam tā webasta īsti nestrādā, jo tā lampiņa ar bultiņām nodziest tikai, ja grādus uzliek uz 18, ne vairāk. Ja vairāk, viņa nedziest nost un īsti nekas tur nesilda garais `06 dīzelis auto |
|
garfilds182
|
2013-03-18 14:19:04 Ziemas apstākļos autonomka strādā pastāvīgi. Vismaz man. ieslēdzas, tad, kad ieslēdzu klimu. Pārbaudīt vari, tad, kad piedarbini augstu un uzreiz ieslēdz klimu. izkāp ārā un pie pasažieru puses pastāvi un paklausies vai sāk bubināt un pēc tam tāda līdzīga skaņa kā šņākoņa. un protams tvaiki ceļas augšā jo viņai tur maziņš izpūtējs ir. Chrysler Grand Voyager 2.8 CRD 2006 Chrysler Grand Voyager 3.3i V6 2003 Limited |
|
andreits
|
2013-03-19 10:50:33 "Ziemas apstākļos autonomka strādā pastāvīgi. Vismaz man. ieslēdzas, tad, kad ieslēdzu klimu. Pārbaudīt vari, tad, kad piedarbini augstu un uzreiz ieslēdz klimu. izkāp ārā un pie pasažieru puses pastāvi un paklausies vai sāk bubināt un pēc tam tāda līdzīga skaņa kā šņākoņa. un protams tvaiki ceļas augšā jo viņai tur maziņš izpūtējs ir." ok, skaidrs, paldies!! Būsim zināt garais `06 dīzelis auto |
| Lapas: [1] | |
Forums » Tehniski jautājumi » Jautājums dīzeļiem...