GAZe » Tehniski jautājumi
Lapas: 1 [2] 3 4 5
GAZe ( 7479 )
eziz

137 ziņas

PM

bij/ ir man shitaads gadiijiens ar gaazeniekiem - nomainiiju peec gaazenieka noraadiijuma svechvadus un sveces, labaak palika, bet meedz vienalga shad tad uzbliezt, tas besii protams un saaku domaat par gaazes shprici
bet vai tiesham ar to nekaada beeda??? laikam vieniigasi skaidas sakriit koletoora, kad urbj iekshaa sprauslas, bet kas tad tur liels metaal skaidas dzineejam.. :roll:

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

gklavs

16 ziņas

PM

Arturs: "Sazinajos ar gazeniekiem, sie man saka kad ta ir svecu un/vai svecvadu vaina. Vienvardsakot jamaina gad sveces gan vadi. Pameginas tad jau redzes kads rezultats.

Bet jautajums tads, vai pie svecem var tikt klat nenonemot kolektoru? /motors 3.8.Litri/"

Ja TEV auto neiet arī uz benzīnu, tad brauc uz parastu servisu, lai tur apskatās. Jo gāzenieki VIENMĒR , ja auto sāk rīstīties ieteiks mainīt sveces un svečvadus.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1998 3,8 benzīns- gāze

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Rezultats pagaidam, tads - izskruvejam sveces, padomajam ka pie reiz vajadzetu ari nomerit kompresiju un tad te ari sakas sudu busana :evil: . Kompresijas rezultati ir pa pariem pretejas galvas (cilindriem), pasazieru puse no devini lidz desmit, videjos no vienpadsmit lidz divpadsmit, BET sofera puse cetri, parmeram vel uzrada sesi, nu un merot vel paris reizes vai nu parada augstaku vai zemaku. Nu vot ari neliela mikla????

Kadas ir idejas, kas par vainu? Ja butu zobrati parlekusi, tad ari mainitos parejos virzulos, ja butu izpusta galvas blive, tad butu blakus cilindros (uz vienas galvas), ja gredzeni, tad jau butu motors nokilajis....., vienigais paliek, varsti vai varbut bitstieni izregulejusies, bet tas parasti ir dizelu motoriem problemas (ta vismaz ir dzirdets). Rit nemsim nost varstu vaku, tad varbut tur bus kaut kas redzams, es ta ceru.

Bet tie spradzieni ir bijusi no kompresijas pazusanas, kamer ietu uz benzina tad vel spradzienu nav, bet ka parsledzas uz gazes ta uzreiz.... Un sodien nomainot sveces, vismaz masina pieleca, jo vakar beigas vairs neleca vala.

Atbildēt uz šo ziņu
vision

59 ziņas

PM

Bet tie spradzieni ir bijusi no kompresijas pazusanas, kamer ietu uz benzina tad vel spradzienu nav, bet ka parsledzas uz gazes ta uzreiz.... Un sodien nomainot sveces, vismaz masina pieleca, jo vakar beigas vairs neleca vala."

ew nu dzheki beidzat!! nafig jums sev probleemas uz kakla???
es vienkaarshi principa peec pat domaas nepieljauju taadu iespeeju par auto gaazes iekaartas uzstaadiishanu!!!
kaut man arii nav vojagers bet vision ar 3.5 dzineeju, degvielas pateerinjsh shiem abiem +/- vienaads, pa shoseju uz 100/7.5-8.5litri
pilseetaa uz 100/11-13litri !!!

nu? un ko juus ietaupat uz gaazes leetumu? dzineeja issmuuzhiibu!!
jau nezcik reizhu esu dzirdeejis shos beedu staastus ar to gaazi!
ja liek gaazes iekaartu tad neleetaaku par 500ls
jo leetie pakaljdarinaajumi NESAUDZEE DZINEEJU !!!
nejau izcelties te naacu, bet gan ruugtu pieredzi es staastu.

un veel kas, driiz visi gaazenieki ielidos pa skaisto, cenas buus taadas pashas ee markas degvielai.
viela paardomaam.

lai veicas ar dzineeja remontu! ja buus nepieciehamas rez.daljas dzineejam- uzgriez 9355808 paliidzeeshu!

Atbildēt uz šo ziņu
Loms

219 ziņas

PM

vision"]

un: "
nu ja...

ieliku iekš 3.5 24v Chrysler dzinēja "šprici"... ēd 12.3 litrus gāzes par 0.32 Ls litrā, jauktā režīmā...
ja Tu trāpīji ne uz tiem meisteriem, tad nevaino gāzi...

Atbildēt uz šo ziņu
karlinieks

83 ziņas

PM

Laikam jau taisnība tiem, kas saka skopais maksā divreiz, labāk uzlkt tomēr gāzi ar šprici, tad atkrīt daudzas problēmas, ko var radīt gāze:
1. Šāvieni ieplūdes kolektorā;
2. Nelāga smaka no izpūtēja trubas;
3. Nav jāliek sporta gaisa filtrs un jāraustās, ka smiltis nasaiet dzinējā;
4. Jaudas atiecība paliek 1:1 (benzīns : gāze);
5. Iekārtas turpmākā apkope - nav nepieciešams mainīt membrānas u.c. klasiskās iekārtas detaļas, kas ar laiku nolietojas.
Vienīgais mīnuss laikam gāzes špricei ir cena, sanāk par kādiem 30% dārgāk (Klasika 430 LVL, Šprice 650LVL), bet tas laikam ir to vērts.

Atbildēt uz šo ziņu

CGV 98g 3.8 AWD LPGi

Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man jau isti negribas ticet, ka si ir gazes vaines del, jo ka jau ieprieks mineju, tad man tas viss notika braucot pa taisno, nevis gazejot pa centru vai ari pie parslegsanas no benzina uz gazi vai otradi. Vina ir ari nesen uzlikt, t.i. maz braukts ar gazi, likta ir "auto gaze", deglavas iela. Cik es saprotu tad si iestade ir tiri sakariga. Ja butu gaze vainiga, tad jau cakaretos ari parejie cilindri.....

Karoce pajauks nedaudz vala motoru un tad jau redzes, vienigi es negribu piekrist tam kad ar gazi nav letak braukt, jo lielajam Grand Caravan, neticu ka var dabut pa taisno zem desmit litriem, tad ja nu vienigi braucot no kalna leja visu celu.

Atbildēt uz šo ziņu
eziz

137 ziņas

PM

Loms"][quote: "

un veel kas, driiz visi gaazenieki ielidos pa skaisto, cenas buus taadas pashas ee markas degvielai.
viela paardomaam."

nu ja...

ieliku iekš 3.5 24v Chrysler dzinēja "šprici"... ēd 12.3 litrus gāzes par 0.32 Ls litrā, jauktā režīmā...
ja Tu trāpīji ne uz tiem meisteriem, tad nevaino gāzi..."

pasreiz nelamaashos :twisted:
- pilniigi noteikti, ka gaazes cena tik driiz nebuus viena cenaa ar bendzu, jo tas nav izdeviigi ne gaazes ne naftas biznesmenjiem..
- pasreiz (parasta gaazes iekaarta 300ls) 100 km man izmaksaa no 4,5 - 5,5 ls. Neticu, ka ar 3,3 bedzu var ieliist zem 8 ls uz 100 un arii 7 ir daudz..
nav gruuti izreekjinaat, ka uz katriem 100 km ir ekonomija vizsmaz 2,5 ls pie mana nobraukuma, iekaarta jau atmaksaajas 3 meeneshos, tad atmaksaajas sveces un vadi, un citi lorinji

vispaar gaze vai bendza ir gaumes lieta, nereti gaume ir saistiita ar finanseejumu, tape: bagaats ka grib, nabax kaa sanaak.. 8)

Atbildēt uz šo ziņu

voyagerz 96 3.3 FWD GAZ

Lapas: 1 [2] 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » GAZe
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online