Forums » Tehniski jautājumi » GAZe
| GAZe ( 7484 ) | |
|
eziz
|
2006-04-07 15:04:01 " voyagerz 96 3.3 FWD GAZ |
|
vision
|
2006-04-07 15:04:37 par finanseejumu taa ir kaa ir,es jau pashaa saakuma jums teicu ka nebraucu ar kautkaadu kamazu, bet ar vision 3,5 v6 skaidrojums tam visam gauzhaam vienkaarsh no 94-97gadam shim auto ir nomainiitas vismaz 3kaarbu modelji bagaats es neesu, bet atljauties braukt ar sho auto es varu! |
|
Anonymous user
|
2006-04-07 22:04:17 Sis stasts ir ar bedigam beigam (pagaidam), jo vainu konstatejam un ta ir sadales varpsta :evil: :evil: :evil: Varbut kads var piedavat lietotu vai ari zin cik ta maksa :?: :?: :?: |
|
Loms
|
2006-04-08 00:04:00 " |
|
Loms
|
2006-04-08 01:04:47 "Sis stasts ir ar bedigam beigam (pagaidam), jo vainu konstatejam un ta ir sadales varpsta :evil: :evil: :evil: jauna iekš LV varētu maksāt to pašu LVL... http://www.northernautoparts.com/Produc ... uctId=1886 |
|
karlinieks
|
2006-04-08 10:04:29 "Laikam jau taisnība tiem, kas saka skopais maksā divreiz, labāk uzlkt tomēr gāzi ar šprici, tad atkrīt daudzas problēmas, ko var radīt gāze: 1. ja būs "beikta" svece - ŠAUS... 2. a nakuj tev viņa jāosta 3. lielākoties ir jāliek - vienkārši reduktoram vietas nepaliek.... un ja "šauj" - nesaplēsīs gaisa filtra kasti un nesačakarēs gaisa mērītāju...? 5. reduktors tāpat ir... un reduktoram IR membrāna, kas jāmaina... reizēm... šprice par 650.- LS - uzmanieties... kam vajadzētu pievērst uzmanību: 1. Sertifikāc - tb vai TA laidīs cauri... 2. garantija, apkopes... ja tas viss ir - sakodiet zobus (1x), bet, za to, pēc tam ar baudu var braukt... "1. Ja būs beigta svece, šaus, bet izplūdes trubās, kas ir daudzkārt nekaitīgāk kā ieplūdes kolektorā. Beigta svece jāmaina jebkurā gadījumā. 2. Stāvot sastrēgumos ir novērots gāzes nepatīkamais smārds klasiskajām iekārtām. 3. Tas reduktors normāli ievietojas labajā pusē pie amortizatora izciļņa, šāvieni ieplūdes kolektorā špricgāzes sistēmai nav raksturīgi, tāpēc bažas par filtra kastes bojāeju un gaisa mērītāju ir nepamatotas. 4.Tehniskās nianses par špricsistēmas membrānu man nav zināmas, taču solīts tika 100 000 km bez problēmām (protams, gāzes filtri jāmaina biežāk), tad apkopīte un atkal 100 000 var laist, turpretī klasikām membrāna jāmaina biežāk. 5. Protams, sertifikāts ir, garantija 2 gadi. Gāzes kantori atradu nejauši, cena patīkami pārsteidza, nolēmām noriskēt, pagaidām nav nožēlas, ietaupīta naudiņa gan.
CGV 98g 3.8 AWD LPGi |
|
Anonymous user
|
2006-04-08 17:04:27 Istastat kadu veikalu kur varetu iegadaties sadales varpstu? Es te vienu atradu, bet tur jagaida divas nedelas, varbut ir iespejams atrast kur dabusu vajadzigo detalu atrak? |
|
Loms
|
2006-04-08 19:04:34 ar Chrysler detaļām būs grūti... sadalene uz vietas nez vai kādam būs un painteresējies iekš Chrysler centra... varbūt pat iznāk lētāk kā citiem... |
| Lapas: 1 2 [3] 4 5 | |
Forums » Tehniski jautājumi » GAZe