Forums » Tehniski jautājumi » GAZe
| GAZe ( 7478 ) | |
|
vision
|
2006-04-05 22:04:04 P.S. Masina ir Dodge Grand Caravan, 1997.g., gazes iekarta parasta (nav iesprice)." vai nu simulaators, vai nu emulaators buus no ierinadas laukaa, gaazinieki Tev paliidzees! kautgan tikpat reaali var buut probleema ar ind.spoli. kaa viena svece neiet, taa automaatiski paraleelei neiet otrs pods! |
|
Anonymous user
|
2006-04-05 22:04:05 Stasts sekojošs: Man uz gazi parsledzas automatiski kad parsniedz divi ar pus apgriezienu, nu un pasa sakuma kad meginaju pagazet nedaudz un tad kad parsledzas uz gazi, tad ari vel bija paris paukski. :evil: Kas vareja notikt? Man liekas pats intresantakais, ka tas paukskis bija braucot pa taisno, bet nevis pie parslegsanas uz gazi, vai pie krustojumiem.... P.S. Masina ir Dodge Grand Caravan, 1997.g., gazes iekarta parasta (nav iesprice). |
|
Anonymous user
|
2006-04-05 23:04:12 Aizmirsu piebilst, ka motora litraza ir 3.8. |
|
Anonymous user
|
2006-04-05 23:04:39 Ko nozime simulaators, vai nu emulaators? Man tai gazes iekartai vel garantija ir, tad varbut to auto dzit pie gazeniekiem atpakal, ja ta ir vinu, t.i. gazes iekartas vaina???? Man drausmig intrese, no ka tas gadijas, kas par iemeslu? Man te viens stastija kad ar gazi nav ieteicams gazet/trakot, bet kapec tad tas man viss uzreiz nenotika, un vai apgriezienus lidz tris ar pus palaizot var uzskatit par gazesanu..... Karoce esmu baigaja neizpratne :roll: |
|
Anonymous user
|
2006-04-06 00:04:24 Rībini vien pie gāziniekiem uz garantiju... :wink: |
|
Anonymous user
|
2006-04-06 11:04:47 Sazinajos ar gazeniekiem, sie man saka kad ta ir svecu un/vai svecvadu vaina. Vienvardsakot jamaina gad sveces gan vadi. Pameginas tad jau redzes kads rezultats. Bet jautajums tads, vai pie svecem var tikt klat nenonemot kolektoru? /motors 3.8.Litri/ |
|
Kvatra
|
2006-04-06 12:04:20 "Sazinajos ar gazeniekiem, sie man saka kad ta ir svecu un/vai svecvadu vaina. Vienvardsakot jamaina gad sveces gan vadi. Pameginas tad jau redzes kads rezultats. Var tikt, tikai diezgan liels chakars, visnormaalaak ir uz paceelaaja! |
|
vision
|
2006-04-06 13:04:39 es tak tev teicu ka pastaav iespeeja ka buus pie vainas kautkaads elektro defekts ar sveceem |
| Lapas: [1] 2 3 4 5 | |
Forums » Tehniski jautājumi » GAZe