GAZe » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2 3 4 5
GAZe ( 7478 )
vision

59 ziņas

PM

P.S. Masina ir Dodge Grand Caravan, 1997.g., gazes iekarta parasta (nav iesprice)."

vai nu simulaators, vai nu emulaators buus no ierinadas laukaa, gaazinieki Tev paliidzees!

kautgan tikpat reaali var buut probleema ar ind.spoli.

kaa viena svece neiet, taa automaatiski paraleelei neiet otrs pods!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Stasts sekojošs:
Braucu no Rīgas uz Ķekavu, Rīgā pie luksaforiem nedaudz pagazeju, intreseja vai varesu izcelt startu, nu patiesiba apgriezieni man virs tris ar pusi gan neparsniedza, varbut tris septini simti. Nu tiku lidz Kekavai, masina saka raustities, no sakuma padomaju ka gaze beigusies uzmetu aci uz spidometra, ta ka nevajadzetu un paraleli parsledzos uz benzinu, bet tapat nejiet. :twisted: , pa vidam tam visam, vel notika neliels paukšķis/spradziens. Rezultats - nobraucu no cela, motors strada ka neietu viens cilindrs :shock: , bet tagad ir ta ka pat laga nelec vairs vala. Pa vidam vel tada sajuta ka sit atpakal.

Man uz gazi parsledzas automatiski kad parsniedz divi ar pus apgriezienu, nu un pasa sakuma kad meginaju pagazet nedaudz un tad kad parsledzas uz gazi, tad ari vel bija paris paukski. :evil:

Kas vareja notikt? Man liekas pats intresantakais, ka tas paukskis bija braucot pa taisno, bet nevis pie parslegsanas uz gazi, vai pie krustojumiem....

P.S. Masina ir Dodge Grand Caravan, 1997.g., gazes iekarta parasta (nav iesprice).

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Aizmirsu piebilst, ka motora litraza ir 3.8.

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Ko nozime simulaators, vai nu emulaators? Man tai gazes iekartai vel garantija ir, tad varbut to auto dzit pie gazeniekiem atpakal, ja ta ir vinu, t.i. gazes iekartas vaina????

Man drausmig intrese, no ka tas gadijas, kas par iemeslu? Man te viens stastija kad ar gazi nav ieteicams gazet/trakot, bet kapec tad tas man viss uzreiz nenotika, un vai apgriezienus lidz tris ar pus palaizot var uzskatit par gazesanu..... Karoce esmu baigaja neizpratne :roll:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Rībini vien pie gāziniekiem uz garantiju... :wink:

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Sazinajos ar gazeniekiem, sie man saka kad ta ir svecu un/vai svecvadu vaina. Vienvardsakot jamaina gad sveces gan vadi. Pameginas tad jau redzes kads rezultats.

Bet jautajums tads, vai pie svecem var tikt klat nenonemot kolektoru? /motors 3.8.Litri/

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Arturs: "Sazinajos ar gazeniekiem, sie man saka kad ta ir svecu un/vai svecvadu vaina. Vienvardsakot jamaina gad sveces gan vadi. Pameginas tad jau redzes kads rezultats.

Bet jautajums tads, vai pie svecem var tikt klat nenonemot kolektoru? /motors 3.8.Litri/"

Var tikt, tikai diezgan liels chakars, visnormaalaak ir uz paceelaaja!

Atbildēt uz šo ziņu
vision

59 ziņas

PM

es tak tev teicu ka pastaav iespeeja ka buus pie vainas kautkaads elektro defekts ar sveceem
skaties. un tad pado zinju!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3 4 5

Forums » Tehniski jautājumi » GAZe
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online