2,5 crd » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » 2,5 crd

Lapas: [1]
2,5 crd ( 2060 )
einmann

3 ziņas

PM

Vai kāds ir mēģinājis pats mainīt gumijas sprauslām?

Atbildēt uz šo ziņu
TAMA

66 ziņas

PM

einmann: "Vai kāds ir mēģinājis pats mainīt gumijas sprauslām "

Neesmu. Mani armijā savā laikā prapors mācīja,lai es nebāžot savu degunu tur,kur suns savu *@#$ nebāž.

Atbildēt uz šo ziņu
Triceklis

1 ziņas

PM

ne

Atbildēt uz šo ziņu
RMatisons

559 ziņas

PM

Nesteidzīgi meklēju sev CV 2001 - ...
Interesē pagaidām 2.5 CRD dzinējs. Vai varētu šī dzinēja lietotāji un nelietotāji pastāstīt vairāk par šo dzinēju. Ir vērts pirkt vainē un meklēt ko citu.
Paldies

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Town&Country LXi '98 3.8L LPG

JurisB

179 ziņas

PM

Matisons: "Nesteidzīgi meklēju sev CV 2001 - ...
Interesē pagaidām 2.5 CRD dzinējs. Vai varētu šī dzinēja lietotāji un nelietotāji pastāstīt vairāk par šo dzinēju. Ir vērts pirkt vainē un meklēt ko citu.
Paldies
"

Itkā esot problēmas ar sprauslām. Es nopirku ar 240k nobraukumu, grāmatā Beļgis ir pie 160k samainījis 2 gb un pie 190 vēl 2 gb. Tā ka mūsu slikto degvielu vainot nevar - tā jābūt! Esot 60LVL/gab remontējamas Vidzemes dīzeļcentrā.
Daudziem problēmas, ka termostats palicis vaļā - ziemā auksts un, kā man, vēl autonomka bez apstājas dēļ tā strādā. Drīzumā taisos remontēt.
Vājā vieta -sajūgs, bet komplektu pat no 90LVL + darbs varot dabūt.
Man ir arie neliela aizdoma uz 3sā ātruma sinhronizatoriem. manam vēl OK, bet pērkot dažiem riktīgi negribēja slēgties.
Tad vēl k-kāds "zilo dūmu" regulators esot, kas mīl nojukt (zilie dumi ir pazīme )
Ganjau kāds vēl pastāstīs.
Lai arī visu šo sarakstīju, esmu apmierināts. Kā mans kolēģis saka: "dārga ekspluatācijā, ja - lai nopēk 740 bumeru un tad pačīkst!

Atbildēt uz šo ziņu

GVL '04, 2.5CRD

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » 2,5 crd
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online