Svečvadi ... » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Svečvadi ...

Lapas: [1] 2
Svečvadi ... ( 4223 )
vksys

359 ziņas

PM

Labdien ....
Ja nav grūti - labākie svečvadi priekš T&C 1996 3.8L
Cena ??? Ja nav grūti ... un kur pirkti ...
Paldies ... tirgus ir neaptverams ...

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

arrturx

9 ziņas

PM

Pirku Sev svecvadus bet nevajadzeja tos mainit.
Pilnigi jauni, pardodu pa 20 Ls.
http://content7-foto.inbox.lv/albums/a/arrturx/18-02-2009/DSC08640.jpg
Tel. 29110263

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

originals pie dilera bieži vien ir līdzīgā cena kā aftermarkets. es lieku uz Mopar

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

savalv

25 ziņas

PM

PASSATizhi: "oriģināls pie dīlera bieži vien ir līdzīgā cena kā aftermarkets. es lieku uz Mopar"

Tieši vakardien interesējos pie TCM cik uz manējo GV 2002 3.3l maksa svečvadi. 70 ls oriģināli, 40 ls ne oriģināli. Es domāju var dabūt lētāk.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

savalv: "
Tieši vakardien interesējos pie TCM cik uz manējo GV 2002 3.3l maksa svečvadi. 70 ls oriģināli, 40 ls ne oriģināli. Es domāju var dabūt lētāk.
"
kā trāpi. bieži vien tur ir akcijas un atlaides. es neatceros kur pirku savejos mopar, pirms pāris gadiem. bet nu vairak par 50ls notekti nebija. ir tik divi varianti kur varēju ņemt, vai nu tc, vai atlas. TC vajag vienmēr nočekot kad meklē kādu daļu. ļoti bieži esmu dabujis tur labu cenu.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

janni

716 ziņas

PM

Lai gan visi iesaka orģinālos, finālā - kā paveicas ar tiem orģināliem un neorģināliem.
Kaut kādus gadus atpakaļ TC Motors nopirku svečvadus Mopar un sveces Champion. Nobraucu ap 20000km. Vispirms izbeidzās pāris svečvedi - tos nomainīju uz neorģināliem. Vēl pēc kaut kādiem tūkstošiem izbeidzās pāris sveces - nomainīju uz NGK. Pašlaik ir 30000 pāri viss ar neorģināliem un pagaidām viss ok. Par to ciparu, ko prasa TC Motors, varu nopirkt 2 komplektus ar neorģināliem vadiem un svecēm + sanāk Hektors ko nodzert ar džekiem.

Interesanti bija ar orģinālao svečvadu garumu - pareizi saliekot (nepareizi ir grūti salikt dēļ garuma un cipariem), bija labā nostiepienā (nevis normālā garumā kā neorginālie) - varbūt tas palīdzēja viņus nobeigt. :\

Atbildēt uz šo ziņu

---

vksys

359 ziņas

PM

Man šodien pateica ka origin - 70 , neorig - 45
Vai kāds ir mēģinājis ebay silikona 7 vai 8mm vadus kur pašam jāgriež garumi un jāliek gali ?
Vagonu iela solija neorig pa 28 ls .
Akcijā savulaik trāpiju stūres galu pirkstus orig .- tie iet super ilgi vēl šodien .
Vai no ASV tomēr ????

Mopars arī pieejams ASV ... šodien aizsūtīju epastu pārdevējam - cik maksās sūtīt uz LV ...

Ko tirgo Ogres serviss ????

Atbildēt uz šo ziņu

T&C 96g.+ gāze ( pelnītā atpūtā )
Voyager 1998g.+ LPG
Voyager 2005g.2.8 CRD
Voyager 2002g.2.4 i + LPG

migano

351 ziņas

PM

Kāds viedoklis par Partsmaster svečvadiem ?
Aizvakar padomāju paskatīt tumsā, jo pēdējā laikā reizēm pat uz radio dzird "zibeni"

Principā vadi sit uz masu - reizēm lec dzirkstele. Galvenais no spoles uz sadalītāju - pat "kaujās" ar blakusvadiem

Lietošanā kādi 4 mēneši, nu jau atpakaļ nenesīs

Vecie vadi bija ar uzrakstiem Sumitomo ... un cik sapratu, tie skaitās Mopar oriģinālie ?

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Svečvadi ...
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online