Oglītes stikla pacēlāja motoriņam » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Oglītes stikla pacēlāja motoriņam

Lapas: [1]
Oglītes stikla pacēlāja motoriņam ( 2267 )
greenwood

4 ziņas

PM

vai kāds var ieteikt, kur var nopirkt oglītes elektomotoram (stikla pacēlāja). Faktiski jebkādas oglītes, ar vīlīti var izdarīt brīnumus. Vienu motoriņu jau tā atjaunoju. Bet tas bija labu laiku atpakaļ. Tā veikala vairs nav, kur tika pirtas pielāgojamās oglītes.

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

mums ir visādas oglītes. Vajag tikai izmērus zināt. es domāju, ka es esmu mcgaivers, bet te pēdējā laikā lasot saprotu, ka esmu vien parasts līkrocis. logu motoriņam mainīt oglītes, lukturos kkādas lecas ieintegrēt un pamanīties vel ar tam iziet apskati. utt..
respect!

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

greenwood

4 ziņas

PM

alien: "mums ir visādas oglītes. Vajag tikai izmērus zināt. es domāju, ka es esmu mcgaivers, bet te pēdējā laikā lasot saprotu, ka esmu vien parasts līkrocis. logu motoriņam mainīt oglītes, lukturos kkādas lecas ieintegrēt un pamanīties vel ar tam iziet apskati. utt..
respect!
"

nomainīt oglītes (pielāgotās) elektromotoriņam ir vieglāk, nekā pirkt pa 200 lati un vēl gaidīt 2 nedēļas, kad atved. Nu bet tām lēcām iekš oriģinālajiem lukturiem, tas manuprāt ir garām galīgi. ;)

Atbildēt uz šo ziņu
greenwood

4 ziņas

PM

Oglītes nopirku, pievīlēju pēc vajadzīgajiem izmēriem un nomainīju. Motoriņš strādā kā jauns.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

greenwood: "

nomainīt oglītes (pielāgotās) elektromotoriņam ir vieglāk, nekā pirkt pa 200 lati un vēl gaidīt 2 nedēļas, kad atved. Nu bet tām lēcām iekš oriģinālajiem lukturiem, tas manuprāt ir garām galīgi. ;)"

par taam leecaam , kas tev tur ir galigi garaam ? ludzu skaidrojumu studijaa

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

Archebalds

131 ziņas

PM

greenwood: "Oglītes nopirku, pievīlēju pēc vajadzīgajiem izmēriem un nomainīju. Motoriņš strādā kā jauns."

Man arī bija tāda problēma, motoriņš sāka arvien švakāk un švakāk strādāt līdzatteicās pavisam. Arī ogles čau, vismaz tāds bija mans verdikts. Nopirku kautkādas, pievīlēju saliku visu vietās. Sāku mēģināt logu vērt, no motora panesās dūmi un kūstošas plastmasassmaka. Atjaucot vaļā konstatēju, ka tā vieta, kur ogle ieliekas un pa kuru kustas ir pakususi. Bet vēl funkcionē. Pāris reizes nolaidu/ pacēlu logu un ogle bija cauri. Pievīlēju vēl vienu, rezultāats identisks. Tikai sakusa un nolūza tā vieta, kurā ogle stiprinās. Tā nu mana ķīmiķošana noveda mani pie jauna motoriņa meklējumiem.
Bet jautājums- tur der a da jebkuras ogles, tik pievīlē pa izmēram un viss? Un vai ir kāds konkrēts veids kā jāieliek tas tinums(enkurs)?

Atbildēt uz šo ziņu

Plymouth Voyager 3.3 1996 LPG

alien

408 ziņas

PM

nu es varu tikai pateikt, ka jebkuras elektriskas ierīces, kurā ir ogles kuras slīd pa enkuru, mēģinājums sataisīt mājās, pielāgojot kkādas oglītes un pievīlējot tās, ir par 90 proc lemts neveiksmei. Tas attiecas uz starteriem, pečkām, ģeneratoriem uc. nekad nekas sakarīgs nav izdevies. (Protams paturam prātā ka man iespējams ir diezgan līkas rokas )
Ogles ir pielāgotas konkrētam mērķim pēc sastāva un cietības ne tikai pēc formas. enkurs noēdīs ogles vai ogles enkuru.
Es neticu ka dabūji kkur logu motoriņa oglītes un pievīlēji - gan jau ka ģeneratora regulatora.
Visās šajās ierīcēs ogle un enkurs darbojas kā pāris tas ir sadilis viens pie otra, kā transmisijas pāris.
Nē ok - kādu laiciņu noteikti ies. Bet neticu, ka šis mezgls šrotā maksā 200 latus.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Oglītes stikla pacēlāja motoriņam
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online