Vajag elektriķi,zinošu » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Vajag elektriķi,zinošu

Lapas: [1] 2
Vajag elektriķi,zinošu ( 5178 )
Rashns

187 ziņas

PM

Problēma sekojoša.

Reizi dazās dienās gadās,ka nevar pielaist auto,tu aizbrauc uz veikalu nāc ārā un simptomi sekojoši:
1.Pagriezot atslēgu aizdedzē,iedegas vis iznemotspidometra apgaismojumu,nerada kilometru skaititaju,nu tos zaļos cipariņus,pilniga tumsa,griezot starteri nekas nenotiek.
2.Dazreizgadās ka auto pielec uz 5 sekundēm un iedgas brake signals,bet nedeg atkal apgaismojums un nemaz nekustas tahometrs nemaz,un ta pielaist var kadas 4tras reizes un tad iestaja ,skatīt punkts 1.
3.Tā nu es sēu mašīnā klausos radio,nestrada neviena radio poga uz stures,un pēc pāris minutēm iedegas ALARM signals.
4.Dazkārt braucot nodziest vis spidometru panelis,nav ne atruma,apgrieziens ne stūres vadība,deg Airbag,ABS gaismiņas,un pec kada mirkļa tas pazūd.

Ko man darīt,aizvedu uz servisu,bet tas auto stradā,kā lai meistars nosaka kļudu.
Kādu laiku atpakaļ iedegas Check engine,aizbraucu uz atlasu nolasija kļutu nav kautkāds kontakst ar kompjuteru,teic kad paradisies biezaak lai paruc,jauksim visu vaļā un skatisim.

Varbūt kāds zin kādu labu elektriķi,nepatīk man ATLAS motors
Crysler centrs laikam dikti dārgs būs.
Un kas ir ar kluba servisu?

p.s.problema pariet pec stundas vai divam,dazkart atvienojot akiti uz kadu laiku.

Atbildēt uz šo ziņu

Town&Country Limited 1999 AWD 3,8+Spricgāze

V8

91 ziņas

PM

chrysler nemaz nav dārgs serviss...sakarīgi un nav arī rindu

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

Nu laikam bus jabrauc uz Chrysler centru

Atbildēt uz šo ziņu

vision

59 ziņas

PM

Rashns"]Nu: "

he. nu man gan pasham ir Chrysler Vision, bet nu tas taa,
man bij kautkas liidziigs.
tjipa braucot shad un tad iedegaas TC un ABS lampinjas, plus piedevaam bija reizes kad automaatkaarba pieteica avaarijas rezhiimu!!! izsleedzot aizdedzi un iedarbinot dzineeju pa jaunu, shiis spuldziites nodziest un automaats aiziet!
bija tieshi taa pat, neviens nevareeja paliidzeet, un kjeeros pie lietas pac!!
labajaa stuurii aiz dzineeja naak liels shtekeru muchkulis, izraujot visus shtekerus, kosntateeju ka vienaa shtekerii dziivo kautkas zaljs
njeemu un tiiriiju nost!
prieks gan bija tikai iisu laiku!
jo to suunu nemaz taa iisti laukaa nevar dabuut, nekas cits man neatlika kaa amputeet shtekerus un salodeet vadus pa tiesho!
un tagad, bravisimo!!!

secinaajums ir tikai viens! paarbaudi shtekerus(Visus) un masas vadus kuri naak uz shasiju un dzineeju. tikai peec tam, dodies uz autorizeetajiem servisa centriem!

par atlas motors- esu tur bijis ar savu auto, naudu panjeema, bet.... paardziivoshu.

Atbildēt uz šo ziņu
Rashns

187 ziņas

PM

tiesi taa,atlas man nepatiik,lai ar pirku tur auto,bet serviss...hmm,laikam janem prieksa visi tie vadi kad auto atkal neleks un tad jau vieglaak bus atrast pareizos vadus,nu ja nesanaks tad gan pie meistariem

Atbildēt uz šo ziņu

Joris

146 ziņas

PM

Par Atlasu runājot, kādu laiku atpakaļ tur bija viens ļoti labs elektriķis. Bet cik šorīd ir zināms, viņš tur vairs nestrādā, līdz ar to pilnībā piekrītu, ka serviss tur ir gālīgi garām. Samaksa tiek rēķināta par stundu likmi konkrētam darbam utt.,, bet darba izpildes kvalitāte un vis pārējais ..... :cry:

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan Sport, 99.g., 3.3l, benzīns/špricgāze

mazais

36 ziņas

PM

klau!!! kreisaa pusee pie spaara,kur staav amiisha gals iet vadu shguts,pie pashas malastuvaak pie salona ....... un tur ir vadu savienojumi orgjinaali ,bet meedz bik bojaaties ar laiku ,man pazuda apgaismojums panelii ,urkjeeju 2 dienas ,bet atradu ..........bet tas ir kanntainiem ,

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Man ar saakaas gljuki, reizeem spidometraa visi datchiki nokriit pa 0 un uzreiz atlec atpakalj! Buus ar shtekeri jaanocheko!

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Vajag elektriķi,zinošu
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online