Forums » Tehniski jautājumi » hadene
| hadene ( 6738 ) | |
|
gachux
|
2013-12-10 03:53:36 "klau man visu laiku likaas, ka vojiitim pakaļējā hadene ir muziiga. jau 2 apskatees nav neviens neko aizraadiijis, bet tagad gan liekas ka kutkas nav ritiigi. kad ir kaada asaaka bedre, nu tipa aka 5cm uz iekšu kaa jau Latvijaa standarts ka akas ir tieši uz sliedes. tad ir baigais buukškis piekas ka kaut kas iesit pa griidu aimuguree. taadi būkšķi. un liekas ka pakaļējais tilts ir tāds ļurkans virzienaa uz augsu un leju. kas tas var buut? visdrizak ta ari bus ka vainu amisu bukses vainigas vai pasi amisi. vismaz manejam ta bija,lidz dzeki no Cluba servisa likvideja to grabonu, tiesa gan nezinu kada veida un garantija teica nebus nekada jo taka `itka` bukses nav mainamas-jamaina amisi. Betnu braucu jau kadu pusgadu un ir ok P.S.paris linki pardomam http://voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/9933#post9933 http://voyagerclub.lv/forums/tehniski-jautajumi/show/40212#post40212 Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g |
|
IlmarsG!!
|
2013-12-10 07:06:02 Ja jau sajūta, ka it kā aizmugurē kaut kas sit pa grīdu, tad varbūt rezerves ritenis nav kārtīgi pie apakšas pievilkts? |
|
ID
|
2013-12-10 08:23:44 "Ja jau sajūta, ka it kā aizmugurē kaut kas sit pa grīdu, tad varbūt rezerves ritenis nav kārtīgi pie apakšas pievilkts?" Aizmugurējā hadene nav gluži mūžīga, bet nu turās tiešām ilgi, tas gan. Ja neskaita amortizatorus. Man pa ukrainas labajiem ceļiem bja pazuduši aizmugurējā tilta atsitēji un ja mašīna labi iešūpojās, tad tiltam gājiens beidzās nevis atsitējā, bet amortizatorā. Skaņa kā reiz bija tā, itkā sistu pa grīdu. Apskatiju amortizatora bukses - veselas. Tad paprasiju lai kāds uzkāpj uz sliekšņa un pašūpo, pats palīdu apakšā un, liekot klāt roku amortizatoram, varēja just, ka viņam iekšā ir kaut kādi sitieni. Atskrūvēju apakšējo skrūvi, apgriezu štoku ap asi un pieskrūvēju otrādi, sitieni pazuda. Toties pēc nedēļas sākās otrā pusē, tā pati vaina, amortizators, tikai te jau bija bēdīgāk, klabēja daudz un skaļi plus vēl ik pa laikam sāka parādīties riebīga vibrācija. Amortizators bija dabūjis pa muti tā, ka apakšējā skrūve bija saliekusies. Vārdu sakot, amortizatoru samainiju, tagad jāizdomā kur pa saprātīgām naudām dabūt atsitējus. Cik noprotu viņi ir divu veidu, lielie koniskie un mazie trīsstūrveida. Uz rumbulas ielas ir lielie pa kaut kādiem 15 ls gabalā, nenopirku, likās drusku par dārgu priekš prasta gumijas izstrādājuma. Ir kādi ieteikumi, varbūt no kāda cita auto der? Bukses amortizatoram var izgatavot jaunas poliuretāna, jakādam vajag - iedošu tel nr. Opelim visu hadeni saliku PU.
Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96 |
|
JurisB
|
2013-12-10 08:34:48 Es konusīgus (apmēram 10cm gari) dabūju pa 7LVL gabalā autoveikalā Jēkabpilī. 2004 gada gan... GVL '04, 2.5CRD |
|
IlmarsG!!
|
2013-12-10 13:44:08 "Es konusīgus (apmēram 10cm gari) dabūju pa 7LVL gabalā autoveikalā Jēkabpilī. 2004 gada gan..." Konusveidīgie skaitās vājāki. |
|
JurisB
|
2013-12-10 17:17:05 Man tādi kā tajā autometro. : GVL '04, 2.5CRD |
| Lapas: 1 2 [3] | |
Forums » Tehniski jautājumi » hadene