hadene » Tehniski jautājumi
Lapas: [1] 2 3
hadene ( 6737 )
alien

408 ziņas

PM

kā dabūt nost priekšēj ričagu? Jāņem viss tas rāmis vispirms nost? Jāmaina šara.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

alien: "kā dabūt nost priekšēj ričagu? Jāņem viss tas rāmis vispirms nost? Jāmaina šara. "
rāmis nav jāņem nost. to plaksni paskrūvē vaļā līdz audo vidum un paloci uz leju.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

priekskam ? es kad kadreiz nemu plauktu araa neskruveju vispar to plaksni valaa plauktu var dabut araa tapaats jo to dzelzi kas tur aizmugurejo gumijas kluci uz 2 skruvem var atskruvet tapatas jo tur ir caurumi.

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

andrejsje

192 ziņas

PM

to lielo plāksni es neieteiktu locīt jo viņa ir priekš stiprības alumīnija rāmim.

Atbildēt uz šo ziņu
migano

351 ziņas

PM

es ņēmu nost plāksni, lai nav jāloka, jābakstās atpakaļ dabūt. Nav grūti noņemt - nekādas iepuvušas skrūves tur nav.

Atbildēt uz šo ziņu

dodge caravan 99 3.0

alien

408 ziņas

PM

parādījies kkāds dīvains troksnis hadenē. Priekšējā kreisajā ritenī tāda kā čīkstoņa vai berzēšanās mašīnai šūpojoties un pa bedrēm kratoties. pat ja mazliet šūpojas. Stūri grozot nav. Kas tas varētu būt?
Zinu - aprakssts ir kruts . bet moš tas kaut kads standarts, kaut kas iesalis vai kā, jo pa dienu kad paliek siltaks tad gandrīz nav.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

difjuz

90 ziņas

PM

alien: "parādījies kkāds dīvains troksnis hadenē. Priekšējā kreisajā ritenī tāda kā čīkstoņa vai berzēšanās mašīnai šūpojoties un pa bedrēm kratoties. pat ja mazliet šūpojas. Stūri grozot nav. Kas tas varētu būt?
Zinu - aprakssts ir kruts . bet moš tas kaut kads standarts, kaut kas iesalis vai kā, jo pa dienu kad paliek siltaks tad gandrīz nav.
"
Atrodi kādu korpulentu kungu kurš lēkā pa slieksni,dodies apakšā un veries Uzraksti vēlreiz skaņu pa zilbēm.Man vienreiz servisa speciālisti bija atsperi ar slīpumu uz pretējo pusi iestellējuši,pēc laika amītis sāka jocīgi čīkstēt,pēc pus gada grabēt,nobeidzās līdz paraujot moog šaru.Taisot vaļā atbalstam notrūka viena skrūve,atbalsta gultnis salauzts palikušas puse lodītes.Rezultātā radās ļoti dziļa un paliekoša pārliecība par remontdarbos iztērētā brīvā laika lietderīgumu.

Atbildēt uz šo ziņu
andrejsje

192 ziņas

PM

tādu čīkstoņu rada stabilizātora bukšu turētājs tā vieta kas āķējās alumīnijā to āķi vajag stingrāk salocīt

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » hadene
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online