Motora remonts » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Motora remonts

Lapas: [1]
Motora remonts ( 2510 )
Berzonkuls

4 ziņas

PM

Sveiki.
Esmu īpašnieks 1996.g. 2.5 TD Vjītim. Kā jau esmu lasījis un nu pats saskāries,arī manam vojītim neizturēja dzinējs pēc mūsu slavenās teh.apskates gāžēšanas. Nākamajā dienā pēc TA sāka kūpēt,kā tējkanna,zust toslos un nu arī eļļā ir nonācis tosols!. Saprotu,ka pie vainas būs vai nu galvas blīve vai pati galva. Varbūt ,ja kādam ir info,pie kā varu vērsties,kurš ir spējīgs saremontēt dzinēju par saprātīgām cenām,jo pašam nav ne vietas,ne iespēju izjaukt dzinēju. Jau iepriekš paldies.

Atbildēt uz šo ziņu
ibiodizels

695 ziņas

PM

Gan jau ka defekts bij jau iepriekš,jo tās pāris sekundes paturot redlainā nekas nevar nobeigties.Diez vai skatē pārkarsēja.

Atbildēt uz šo ziņu
Berzonkuls

4 ziņas

PM

Es jau nenoliedzu,iespējams,ka defekts bija,bet tagad vajag salabot!......

Atbildēt uz šo ziņu
alien

408 ziņas

PM

ai nekas labs . Jāņem nost galvas, jāatrod beigtā, visas kopā ar jauno jāslīpē ļoti precīzi. Pie reizes jāmaina viss ko var tur iekšā ieraudzīt un nomainīt. Nez skaties citu motoru.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

dizeluserviss

14 ziņas

PM

Labdien.Ar tādu problēmu variet droši griezties pie meistariem SNE serviss.Šis autoserviss nodarbojās ar dīzeļu motoru un degvielas sistēmu diagnostiku un remontu. Restaurē visa veida sprauslas un sūkņus. T- 26620515 www.dizeluserviss.lv Nav lēti bet toties kvalitatīvi.

Atbildēt uz šo ziņu

SNE serviss www.dizeluserviss.lv

alien

408 ziņas

PM

nu nezinu vai sūknim un sprauslām ir sakars ar tosola zušanu.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Motora remonts
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online