Neliela problema » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Neliela problema

Lapas: [1]
Neliela problema ( 2354 )
eils

27 ziņas

PM

Sveiciens visiem. Lieta tada manam cv95 kantainajam no rita sildot mašinu sāka nelabi ost kondicionieris pie siksnas.
Smaka ir ka sviluma un paradijusies ari skana no ta mehanisma! Tiekas kas smird varetu but kadi gultni ?

Atbildēt uz šo ziņu
Piparsons

25 ziņas

PM

Gultņi ju gan nesmirdēs, bet tikai kauks. Paskaties apkārt, varbūt kāds vads kaut kur pakusis, vai vienkārši siksna veca un pie slodzes sāk smirdēt?

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 SE, meh. 1996g.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Ja gultnis ķīlējas, siksna var gar šķīvīti slīdēt, sakarst, smirdēt. Manejam kondicioniera gultnis vienreiz tā noķīlējās, ka siksna burtiski izkusa.

CV 1998g. 2.5TD LE

Atbildēt uz šo ziņu
ID

847 ziņas

PM

Tieši tā, visdrīzāk ķīlē sūknis un siksna slīd. Man vienreiz šitā gadijās, sildos no rīta un skatos pēkšņi ka no kapota dūmi nāk, siksna griežas, sūknis stāv. Labi ka man kondiškai atsevišķa siksna, pārgriezu un noņēmu, 3.3 un 3.8 laikam viss ir uz vienas siksnas.

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Grand Caravan 3.0 96 Chrysler Town&Country 3.8 96

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

ID: "Tieši tā, visdrīzāk ķīlē sūknis un siksna slīd. Man vienreiz šitā gadijās, sildos no rīta un skatos pēkšņi ka no kapota dūmi nāk, siksna griežas, sūknis stāv. Labi ka man kondiškai atsevišķa siksna, pārgriezu un noņēmu, 3.3 un 3.8 laikam viss ir uz vienas siksnas."

3.3 un 3.8 siksnu visbiežāk nosvilina noķīlējis generātors. man tā bija. un netā arī dzirdēts. vīņš no vecuma saplaisā un rotors ieķīlē korpusā.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

wizard

654 ziņas

PM

Vēl var smirdēt kondicionētaja elektriskā sajuga degošas frikcijas uzlikas.
Veiksmes!

Atbildēt uz šo ziņu

Dodge Caravan 3,0 FVD 1992

Lapas: [1]

Forums » Tehniski jautājumi » Neliela problema
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online