Jocīgais iemeties » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Jocīgais iemeties

Lapas: 1 [2] 3
Jocīgais iemeties ( 5279 )
Piparsons

25 ziņas

PM

Pārbaudīju ar pusbeigtu aķi, nekas slikts nenotiek. Pečkas ventilators un lūku virziena motors strādā vēl klusāk. Centrālā atslēga un logu pacēlāji arī nekādus trokšņus un vibrācijas neuzrādīja. Vairāk nebija laika, jo mainīju aizmugurējo kloķvārpstas blīvslēgu. Pīpējot un aliņojot- kaut kur ap 10stundām kopējā laika nesteidzoties, pie kam muciņas uz 16 un 18 nebija, nācās skriet un pirkt. Arī beidzot nomainīta signalizācijas taure, kas pirms tam nestrādāja. Tā kā zem paneļa ar eļļainām rokām līst negribējās un atstāju izmeklēšanu uz kādu citu dienu. Par panākumiem ziņošu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 SE, meh. 1996g.

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Piparsons: "Tikko pļāpāju ar vienu mehāniķi un šis pastāstīja, ka vojageriem mēdz būt ,, elektriskie pedāļi,, , bet vai manā SE komplektācijā tā varētu būt? Man pat stūres lifta nav, kur nu vēl tādas ekstras?"

Protams, ka ir elektriskais pedālis. Apskaties, nekādas gāzes trosītes no pedāļa uz motoru neiet.
Tas mehāniķis tāds jocīgs, ja viņš tādus pedāļus tikai Voyager redzējis.

CV 1998g. LE

Atbildēt uz šo ziņu
Zuris

1249 ziņas

PM

IlmarsG!!: "

Protams, ka ir elektriskais pedālis. Apskaties, nekādas gāzes trosītes no pedāļa uz motoru neiet.
Tas mehāniķis tāds jocīgs, ja viņš tādus pedāļus tikai Voyager redzējis.

CV 1998g. LE"

Laikam bija domāts pedāļu augstuma regulators ar elektromotoru,tas parādās no 03 vai 04 gada

Atbildēt uz šo ziņu

Town@country2002 un citi voyageri

Piparsons

25 ziņas

PM

Nu ir pienācis tas brīdis, kad svētdienas naktī atkal piedzīvojumi atsākās (Izkāpjot no mašīnas pirms 3 stundām, viss bija kluss un nekas neliecināja par brīnumiem)! Nebūtu kaut kāds idiots lauzis mūsu daudzdzīvokļu mājas trepju telpas durvis, nebūtu pa logu galvu izbāzis (dzīvoju otrajā stāvā, virs kāpņu telpas). Kamēr viesistabā/ virtuvē palodzi no augļiem atkrāmēju- lauzējs jau bija prom, bet nakts klusumā sadzirdēju pazīstamas skaņas no mana Vojīša puses (visām mašīnām bija savi vārdi, šai vēl neesmu izdomājis, tāpēc- pagaidām- Vojītis)! Aunu kājas, skrienu lejā. Atšķirībā no pirmās reizes vairs nestresoju un neķeru pēc ugunsdzēšamā aparāta, bet atslēdzu durvis, haubi, un sāku pētīt. Panelis vibrē kā dīzelim, bet... skaņa nāk no apakšas. Motors kā kaps, nekādas vibrācijas, bet virsbūve gan dreb. Laikam panelis to vibrāciju uztver vairāk. Sakarā ar to, ka esmu ierāvis 300-350 gramus grādīgo, ilgi pie auto neuzturējos (ir jau pieredze ar garām braucošajām ekipāžām, kas tik vēlas pierādīt, ka esat tikko no mašinas izkāpis), bet paklausījies (zem auto palīst tāpat nav iespējas- apkārt kupenas un mašīna novietota uz ietves, perpendikulāri mājai), noņēmu klemmi no aķa un devos mājup.Kad mainīju gala saļņiku, tad zem auto redzēju divas aizdomīgas kastes- viena, kur bremžu trubas pienāk un aiziet, otra- kur degvielas trubas pienāk un aiziet. Kas tie par zvēriem ir un vai tur ir kādi motori, sūkņi, vai kas tamlīdzīgs, kas varētu izdot tādas skaņas? Ar cieņu.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 SE, meh. 1996g.

Piparsons

25 ziņas

PM

Papildinājums: deg ABS lampiņa, izskatās, ka ABS sūknis darbojas nepārtraukti, ABS releju, drošinātājus- ABS pump un ABS sys izvilku, nekas nemainās. Nosala pirksti, pētīsim manuāli!
Manuāļi internetā diemžēl nepiedāvā 96-97 gada ABS sistēmas atšifrējumu, vēlākos laikos ABS sūknis ir pieslēgts caur bloku, kas ir zem viņa, bet man vadi no sūkņa nāk uz motortelpu. Biju garāžā un pacēlu autiņu uz pacēlāja, bet laika trūkuma dēļ neko nost neravēju, tikai izpētīju, kas lācītim vēderā. Viss beidzās ar to, ka atslēdzu štekeri motortelpā no sūkņa. Atslēdzot apakšējo ABS bloku, Laikam CAB saucas, nekas nemainās. Drošinātāju bloku vaļā vēl nejaucu, bet papētīju visus štekerus- viss smuks un tīrs.
Varbūt kādam ir ABS saslēguma shēma, bet tikai šim modelim? Negribas tos vadus daudz raustīt un mocīt, tomēr jau veci un pārkaltusi tiem izolācija.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 SE, meh. 1996g.

Piparsons

25 ziņas

PM

Veči, joprojām aktuāli! Kāds var pateikt priekšā, kur meklēt ABS elektrisko shēmu uz papīra vai netā? Visus manuāļus, gan jaunākus, gan vecākus esmu izšķirstījis, bet par ABS ne vārda! Help!!!

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 SE, meh. 1996g.

emizz

50 ziņas

PM

Tā nav kaukāda Webasto sistēma, kas tev mašīnu grib sildīt, ja jau pienāk trubas uz to kasti aizdomīgo un visa mašīna dreb un trīc?
http://www.auto-bazar.waw.pl/lang/pl/page/chrysler/id/17/product/652/# reku šitāds piemēram izskatās, viņi vizuāli ir dažādi, bet nu doma ir skaidra..

Atbildēt uz šo ziņu

1995. Plymouth Grand Voyager LE 3.3 benz./gāz.

Piparsons

25 ziņas

PM

emizz: "Tā nav kaukāda Webasto sistēma, kas tev mašīnu grib sildīt, ja jau pienāk trubas uz to kasti aizdomīgo un visa mašīna dreb un trīc?
http://www.auto-bazar.waw.pl/lang/pl/page/chrysler/id/17/product/652/# reku šitāds piemēram izskatās, viņi vizuāli ir dažādi, bet nu doma ir skaidra..
"

Nē, atradām iemeslu- ABS pumpis pumpē un neapstājas. Tikai nez kāpēc baigi uz paneli sit, nevis uz buņdžu, jocīgi. Tagad man viens no biedriem solīja ABS shēmu atsūtīt, ja kādam vēl ir, lūdzu atsūtiet, viens labi, bet divi vēl labāk! Manuāļos, protams nekur neesmu atradis!un vēl- ja kādam ir drošinātāju bloks, nevajadzīgs, no 96-97 gada, dodiet ziņu!!! Var būt ar visiem relejiem, vai arī pliks. Lieta tāda, ka pazuda arī centrālā atslēga, un aizdomas, ka drošinātāju blokā varētu būt kaut kas slikts, bet ravēt nost to nevaru, jo mašīna katru dienu brauc, un labāk lai ir cits, ko nomainīt un tad var pētīt veco. Vēl mani interesē priekšējie durvju apšuvumi bēšā krāsā ar kabatām un gaismām, elektriskais šofera beņķis (var būt maksimāli izdilis, bet strādājošs), gaismas aizmugures durvīm, miglas lukturi un torpēda manuālajai kārbai kur daudz kastītes utt, protams arī bēšā krāsā. Standarta mazā ar diviem caurumiem glāzēm mani neinteresē.

Atbildēt uz šo ziņu

CV 2.4 SE, meh. 1996g.

Lapas: 1 [2] 3

Forums » Tehniski jautājumi » Jocīgais iemeties
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online