Ziema, minusi... ka kurbulējas? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ziema, minusi... ka kurbulējas?

Lapas: 1 2 [3] 4
Ziema, minusi... ka kurbulējas? ( 5045 )
andreits

102 ziņas

PM

janni: "Topiks dīzelistiem, lai būtu ar ko mērīties.
Benzīnam viss viens. +C vai -C startē bez izmaiņām (nu varbūt -C lec no pusapgrieziena vēlāk).
"

ja vien eļļa nav sasalusi

Atbildēt uz šo ziņu

garais `06 dīzelis auto

Ezis2

1676 ziņas

PM

Manejais nostaveja nedelu nekustinats ara sitani salaa laidu klat pie apmeram -20 pieleca momenta bet uzreiz noslapa ar otro gajienu aizgaja itka nekas nebutu bijis

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man ir autostarts no sigas. un tajos rītos kad nav sildīts ar špani, var labi novērot iedarbināšanas starpību. startera impulss ir vienmēr vienāds. bet kad pāri -10, tad pielec vienmēr no otrā mēģinajuma. kad -10 un siltāk, vienmēr no pirmā impulsa ierūcas. tātad ietekme ir. nevar teikt ka viss pofig

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

janni: "Topiks dīzelistiem, lai būtu ar ko mērīties.
Benzīnam viss viens. +C vai -C startē bez izmaiņām (nu varbūt -C lec no pusapgrieziena vēlāk).
"

Cik redzu apkārt, nemaz benzīnnieki nepielec ātrāk par dīzelīti.
Gan jau akumulators ir izšķirošais.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "man ir autostarts no sigas. un tajos rītos kad nav sildīts ar špani, var labi novērot iedarbināšanas starpību. startera impulss ir vienmēr vienāds. bet kad pāri -10, tad pielec vienmēr no otrā mēģinajuma. kad -10 un siltāk, vienmēr no pirmā impulsa ierūcas. tātad ietekme ir. nevar teikt ka viss pofig "

Man starpcitu auto no usas atnaca ar talvadibas palaisanas ierici es to atkalju tikai pec 4 gadi jo pults nebija kopa ar aclegam no jaucot plasmasus zem panela uzreiz ieraudziju ka tur kautaks uztadits kas nav rupnicas ... nekadu uzrakstu neka , tikai pec koda uz vadibas bloka gogles tantee atradu ka ta ir talvadibas palaisanas ierice tad ari sapratu kapec man aizdedzes aclegu var izvilkt jeb kura stavokli

Atbildēt uz šo ziņu

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

nez es pats liku. uz sigas pults smuki rāda kāda T salonā. kad var iet arā. tas par to atslēgu man liekas nav labi, var sanākt ziepe.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Ezis2

1676 ziņas

PM

PASSATizhi: "nez es pats liku. uz sigas pults smuki rāda kāda T salonā. kad var iet arā. tas par to atslēgu man liekas nav labi, var sanākt ziepe."

iespejams var sanakt... es cik izpetiju tad ta ir siiga bet man pieslegta tikai ka autonoma palaisana ... cerems jau ka ta arii ir tapeec ari atstaju to visu tur ka ir , tur vadibas bloks un 3 releji meginaju laist klat gan bez ta vadibas bloka gan bez relejiem vis stardaa

Atbildēt uz šo ziņu

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Manējam arī atslēga nāk ārā pie jebkura stāvokļa.
Nekādas ziepes ar to sanākt nevar, jo stūre bloķējas tikai ja izņem pie OFF stāvokļa. Esmu ar izņemtu atslēgu nobraucis lielus gabalus.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: 1 2 [3] 4

Forums » Tehniski jautājumi » Ziema, minusi... ka kurbulējas?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online