Ziema, minusi... ka kurbulējas? » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Ziema, minusi... ka kurbulējas?

Lapas: [1] 2 3 4
Ziema, minusi... ka kurbulējas? ( 5046 )
dimon

56 ziņas

PM

Interesanti ka kuram kurbulējas minusos? Varat sakt lepoties par saviem auto))) Kurš un kadus papildlidzekļus izmanto priekš kurbulešānas.

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

Ezis2

1676 ziņas

PM

dimon: "Interesanti ka kuram kurbulējas minusos? Varat sakt lepoties par saviem auto))) Kurš un kadus papildlidzekļus izmanto priekš kurbulešānas."

Tu par ko ? par dizeliem vai visiem ?

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Dīzelītis līdz -24C startējas bez mazākām problēmām. Zemākas temperatūras man nav gadījušās.
Palīglīdzeklis - pa laikam ar lādētāju uzlādēju akumulatoru par visiem 100%.
Ja ziemā biežāk izbrauktu garākus braucienus, palīglīdzeklis nebūtu nepieciešams.

Man 1998g. modeļa 2.5TD.

Atbildēt uz šo ziņu
Ezis2

1676 ziņas

PM

Redz vis ir vienkarsi ja motors ir laba stadija tad ari -24 pielaidisi bez stresa paarejiem ir ko domaat . Man pazistamais bija aizbraucis lidz uraliem ar pasvaigu skodu dizeli un -40 pielaida bez stresa ! bet motors jau bija pec remonta ...noskrejiens ap 150 stukam km (auto tika nemts jauns salona Riga )

Atbildēt uz šo ziņu

T@C limited 1999.3,8 - T@C 2001. LXI 3,8

IlmarsG!!

1730 ziņas

PM

Drošības pēc es stipri zemās temperatūrās paķertu akumulatoru uz nakti istabas siltumā.
Savējam motoru neesmu remontējis, ciparnīcā nobraukums pāri 250 tūkstošiem.

Atbildēt uz šo ziņu
dimon

56 ziņas

PM

Manējais gan jau pie -5 negrīb kurbuleties. Aķis jauns, starteris pēc remonta, padeves moments noregulets, filtrs, eļļa, kvelsveces... čih-pih, knapi, knapi, caur vienu cilindru kaut ka iekurbulējas ar lielo dumu makoni. Nu vairs nezinu ko darīt(((

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

osis33

118 ziņas

PM

dimon: "Manējais gan jau pie -5 negrīb kurbuleties. Aķis jauns, starteris pēc remonta, padeves moments noregulets, filtrs, eļļa, kvelsveces... čih-pih, knapi, knapi, caur vienu cilindru kaut ka iekurbulējas ar lielo dumu makoni. Nu vairs nezinu ko darīt((("

Par kādu dīzeli iet runa?

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

dimon

56 ziņas

PM

Bet ja iekurbulējas- strada nevainojāmi. Un silts lec no labi.

Atbildēt uz šo ziņu

No pasaran!

Lapas: [1] 2 3 4

Forums » Tehniski jautājumi » Ziema, minusi... ka kurbulējas?
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online