snova amortizatori » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » snova amortizatori

Lapas: [1] 2
snova amortizatori ( 3879 )
gosha

6 ziņas

PM

Пришла пора мне поменять задние амортизаторы.Оказались они конечно-же "толтые" ,ну те за 250Ls,и конечно полностью противоречивая информация по их замене.Одни продавцы говорят,что
тонкие нельзя ставить даже в принципе (хотя в чем разница подвески обьяснить не могут),другие говорят что возможно(например ТС motors),только cразу почувствуешь разницу.Просмотрел я инфу по форуму и нашел ,что кое-кто пробовал поставить амортизаторы от WV LT( они сейчас стоят 42Ls)
Вопросы следующие: 1.Кто ставил от WV LT -есть ли подводные камни, и каков отзыв по эксплуатации.
2.Возмозно появились еще какие-либо варианты

Grand Voyager 3,3 1998g

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Eta cena 250Ls, za vsje citire amartizatori?

Atbildēt uz šo ziņu
TDI

215 ziņas

PM

aizmuguree uzliku BOGE tievos ,taadi naak peec kataloga , cena ~50 ,- gab. , liku un pirku VIANOR servisaa . ja vinji peec BOGE kataloga tadi ir ,tad kur ir probleema??

Atbildēt uz šo ziņu

CV 033,3LX + gāzes inžektors

Kvatra

746 ziņas

PM

Katrs 250 ls Man taa pati probleema! Vecajam busam biju uzlicis tievos, izbeidzaas jau peec 4 meeneshiem! No LT der, tikai nezinu no kura, panjem veco amiiti liidz un piemeeri veikalaa!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Man ir vecais-94" dizelis-garais un teiksu-nav ko baidities pimeklet daljas no citam atom. Bet par temu-Sava esmu salicis krieviniekus-Plaza...!Pakaljejie iet jau 70 tukstotii-NORMALI! Bija kartejo reizi atskruvejusies apakseja skruve-ar domkkrata palidzibu tikai vareju atspiest amiti atpakalj!! Cita lieta-prieksejie-turas kadus 50 000 +taja Plaza servisa sie atradusi istu padomju laika metodes pielietojumu-ka iestiprinat amort.augsejo galu-IZGRIEZOT LIELAKU CAURUMU.......!
P.S.-Plaza-Balt,tel.-jameklee-Rigaa!!

Atbildēt uz šo ziņu
Kvatra

746 ziņas

PM

Taisni plaza man izbeidzaas

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Aizmirsu par galveno-cenu! Pirms 2 gadiem ka pr. ta pak.-apt.25.-ls gb.+darbs-30.-ls.Sataisija ta ka varu stakanam noskruvet galu nost un ielikt pats jaunu ieksaa!!

Atbildēt uz šo ziņu
Anonymous user

3652 ziņas

PM

Plaza-Balt-eljasgazes bija piejami ari sporta var.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » snova amortizatori
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online