Panelis. » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Panelis.

Lapas: [1] 2
Panelis. ( 2803 )
Caps

14 ziņas

PM

Vai kāds varētu pateikt kāds varētu būt iemēsls:uz paneļa it pa laikam iedegās dzesēšanas šķdruma lampiņa kā tautā saka gludeklis.Bačoku pārbaudīju tas ir ok.Varbūt pie motora vel kāds dačiks?

Atbildēt uz šo ziņu
Recho

64 ziņas

PM

Caps: "Vai kāds varētu pateikt kāds varētu būt iemēsls:uz paneļa it pa laikam iedegās dzesēšanas šķdruma lampiņa kā tautā saka gludeklis.Bačoku pārbaudīju tas ir ok.Varbūt pie motora vel kāds dačiks?"

man pa brītiņam iedēgās (iepīkstās)! low wsher tad staķikā iegāžu logu šķidrumu un viss bumbās:)

Atbildēt uz šo ziņu

CHRYSLER VOYAGER 1996 3.3L LX

Caps

14 ziņas

PM

Recho: "

man pa brītiņam iedēgās (iepīkstās)! low wsher tad staķikā iegāžu logu šķidrumu un viss bumbās:)"

Vai tad dzesēšanas un loga šķidrums ir uz vienu lampiņu.

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

man pa brītiņam iedēgās (iepīkstās)! low wsher tad staķikā iegāžu logu šķidrumu un viss bumbās:)"

96-00 vispār nav dzeses līmeņa indikācijas

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

Recho

64 ziņas

PM

Caps: "
Vai tad dzesēšanas un loga šķidrums ir uz vienu lampiņu.
"

nu nē! par dzesēšanu neko nezinu!, bet ja tev parādas low washer tad tas nav des.š , bet logu tīrāmais šķidrums! es tik tā piebildu, jo pats vēl visas tās ziemassvētku lampiņas nēesmu apguvis, un saku kas ir bijis man! ja tev tur cits mesidžs lec, tad tas kaut kas cits,, bet kopumā es visiem iesaku nokačāt manuāli es savam arī kādu laiku pa netu meklēju , bet beigās nokačāju divus un tur viss perfekti aprakstīts. Man viensa ir par tenisko kas, kur, kā, orts par to kā novērs problēmas utt.. tur ar visām bildēm ,, karoč laba lieta! un ja nemaldos tad arī par lampiņām bija sadaļa ko katra nozīmē un kas jādara kad iedegās!

Atbildēt uz šo ziņu

Recho

64 ziņas

PM

PASSATizhi: "96-00 vispār nav dzeses līmeņa indikācijas "

iespējams, nemaz nezinu, man par laimi lampiņas nekāds dzīvi nemaitā tikai bort kompis gļuči, bet tas jau ir topika zemāk!

Atbildēt uz šo ziņu

Caps

14 ziņas

PM

nu nē! par dzesēšanu neko nezinu!, bet ja tev parādas low washer tad tas nav des.š , bet logu tīrāmais šķidrums! es tik tā piebildu, jo pats vēl visas tās ziemassvētku lampiņas nēesmu apguvis, un saku kas ir bijis man! ja tev tur cits mesidžs lec, tad tas kaut kas cits,, bet kopumā es visiem iesaku nokačāt manuāli es savam arī kādu laiku pa netu meklēju , bet beigās nokačāju divus un tur viss perfekti aprakstīts. Man viensa ir par tenisko kas, kur, kā, orts par to kā novērs problēmas utt.. tur ar visām bildēm ,, karoč laba lieta! un ja nemaldos tad arī par lampiņām bija sadaļa ko katra nozīmē un kas jādara kad iedegās!"

Nezinu kāpēc sākam runāt par low washer indikātoru.Zinu ka radiātors,gludeklis kas ir atzīmēts uz sarkanās lampiņas paneļa kreisajā pusē iedegās un vienlaicīgi iepikstas kompis.Varbūt nekas nopietns bet trauce ļoti.

Atbildēt uz šo ziņu
Caps

14 ziņas

PM

nu nē! par dzesēšanu neko nezinu!, bet ja tev parādas low washer tad tas nav des.š , bet logu tīrāmais šķidrums! es tik tā piebildu, jo pats vēl visas tās ziemassvētku lampiņas nēesmu apguvis, un saku kas ir bijis man! ja tev tur cits mesidžs lec, tad tas kaut kas cits,, bet kopumā es visiem iesaku nokačāt manuāli es savam arī kādu laiku pa netu meklēju , bet beigās nokačāju divus un tur viss perfekti aprakstīts. Man viensa ir par tenisko kas, kur, kā, orts par to kā novērs problēmas utt.. tur ar visām bildēm ,, karoč laba lieta! un ja nemaldos tad arī par lampiņām bija sadaļa ko katra nozīmē un kas jādara kad iedegās!"

Ar kompi aesmu uz jūs.Varbūt par kačāšanu vari nedaudz smalkāk.

Atbildēt uz šo ziņu
Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Panelis.
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online