Forums » Tehniski jautājumi » Seat toledo lampas uz Voyager 94
| Seat toledo lampas uz Voyager 94 ( 3350 ) | |
|
comikovs
|
2013-01-11 22:35:44 Interesē kura gada seata lampas der 94 gada voyageram . Un vai kāds nezin vai nav pieejamas varbūt k-kur lampas ar dzidrajiem stikliem šim modelim. Esmu šeit pārlasijis visas tēmas bet tā ar neko normālu neatradu Bija doma ielikt Bi-xenonu , itkā varot pieregulēt tā lai citus nežilbina , bet apšaubu stara labumu dēļ rievotā stikla . āāāā , un vēl jautājums , vai jums nav zināms no kāda auto varētu pielāgot šim modelim kapota aizsargu ? |
|
PASSATizhi
|
2013-01-11 23:54:01 "Interesē kura gada seata lampas der 94 gada voyageram . Un vai kāds nezin vai nav pieejamas varbūt k-kur lampas ar dzidrajiem stikliem šim modelim.ir daudz par daudz runāts, un nets pilns. VIENĪGAIS normalais variants ir taisīt stiprinajumus hella moduļiem un būvēt dekoratīvo masku. GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
comikovs
|
2013-01-12 06:34:51 daudz runāts , bet palasot šeit diskusijas tās tik ir runas ''man čoms teica ka varētu'' un ''es k-kur lasiju'' Cilvēki kuri k-ko ieliek to patur noslēpumā no kura modeļa tieši ir ielikts .piemēram te viens bija ar Astras lampām , nu tak uzraksi kura gada astra tā bija . Internets pilns ? nu nez , vis ir pilns ar tukšām runām . |
|
PASSATizhi
|
2013-01-12 11:26:29 "daudz runāts , bet palasot šeit diskusijas tās tik ir runas ''man čoms teica ka varētu'' un ''es k-kur lasiju''ja tu velies kko atrast, tad ne jau LV netā mūsu tautieši vai nu slinki, vai noslepumaini un skopi mekle ārzemēs
GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
munds
|
2013-09-11 18:04:04 Tikko uzliku savam auto toledo lukturus. Sākumā apsvēru domu par hellas moduļiem, bet, parēķinot plānotās izmaksas atiecībā pret auto vērtību, izšķiros par lētāko variantu, par cik auto tiek lietots katru dienu, lai brauktu uz un no darba pa tumsu, svarīgi bija uzlabot gaismu, pie minimāliem izdevumiem. Ir arī bildes no procesa, viena brīvdiena pagāja, lukturus ieliekot vietā, otra diena tika veltīta lukturu regulēšanai, un pieslēgšanai, tagad spriegums tiek padots caur relejiem, pie kam , ieslēdzot tālo gaismu, tuvā paliek degot. CV95-2,5td |
|
PASSATizhi
|
2013-09-11 19:17:10 kur tad i tās bildes? GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa |
|
gachux
|
2013-09-11 21:11:24 "Tikko uzliku savam auto toledo lukturus. Sākumā apsvēru domu par hellas moduļiem, bet, parēķinot plānotās izmaksas atiecībā pret auto vērtību, izšķiros par lētāko variantu, par cik auto tiek lietots katru dienu, lai brauktu uz un no darba pa tumsu, svarīgi bija uzlabot gaismu, pie minimāliem izdevumiem. Ir arī bildes no procesa, viena brīvdiena pagāja, lukturus ieliekot vietā, otra diena tika veltīta lukturu regulēšanai, un pieslēgšanai, tagad spriegums tiek padots caur relejiem, pie kam , ieslēdzot tālo gaismu, tuvā paliek degot." padalies ar bildem, un kads ir Toledo modelis(kursh gads) un vai nomaniji pasu reflektora kastiti ar stiklu jeb visu to sistemu kas tureja lukturi kopa. Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g |
|
munds
|
2013-09-12 19:32:41 "kur tad i tās bildes?"pie datora trāpos tik uz īsu mirkli, tā kā visu uzreiz nepaspēju.
CV95-2,5td |
| Lapas: [1] 2 | |
Forums » Tehniski jautājumi » Seat toledo lampas uz Voyager 94
žurkas acis negribu likt , - reste jābojā , astras acis - nu nez ar nekas labs .