Seat toledo lampas uz Voyager 94 » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » Seat toledo lampas uz Voyager 94

Lapas: [1] 2
Seat toledo lampas uz Voyager 94 ( 3350 )
comikovs

10 ziņas

PM

Interesē kura gada seata lampas der 94 gada voyageram . Un vai kāds nezin vai nav pieejamas varbūt k-kur lampas ar dzidrajiem stikliem šim modelim.

Esmu šeit pārlasijis visas tēmas bet tā ar neko normālu neatradu žurkas acis negribu likt , - reste jābojā , astras acis - nu nez ar nekas labs .

Bija doma ielikt Bi-xenonu , itkā varot pieregulēt tā lai citus nežilbina , bet apšaubu stara labumu dēļ rievotā stikla .

āāāā , un vēl jautājums , vai jums nav zināms no kāda auto varētu pielāgot šim modelim kapota aizsargu ?

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

comikovs: "Interesē kura gada seata lampas der 94 gada voyageram . Un vai kāds nezin vai nav pieejamas varbūt k-kur lampas ar dzidrajiem stikliem šim modelim.

Esmu šeit pārlasijis visas tēmas bet tā ar neko normālu neatradu žurkas acis negribu likt , - reste jābojā , astras acis - nu nez ar nekas labs .

Bija doma ielikt Bi-xenonu , itkā varot pieregulēt tā lai citus nežilbina , bet apšaubu stara labumu dēļ rievotā stikla .

āāāā , un vēl jautājums , vai jums nav zināms no kāda auto varētu pielāgot šim modelim kapota aizsargu ?"

ir daudz par daudz runāts, un nets pilns. VIENĪGAIS normalais variants ir taisīt stiprinajumus hella moduļiem un būvēt dekoratīvo masku.

Atbildēt uz šo ziņu

GV 3.3 05' w211 04'4m A200tq Honda cbf600sa

comikovs

10 ziņas

PM

daudz runāts , bet palasot šeit diskusijas tās tik ir runas ''man čoms teica ka varētu'' un ''es k-kur lasiju''

Cilvēki kuri k-ko ieliek to patur noslēpumā no kura modeļa tieši ir ielikts .piemēram te viens bija ar Astras lampām , nu tak uzraksi kura gada astra tā bija . Internets pilns ? nu nez , vis ir pilns ar tukšām runām .

Atbildēt uz šo ziņu
PASSATizhi

2959 ziņas

PM

comikovs: "daudz runāts , bet palasot šeit diskusijas tās tik ir runas ''man čoms teica ka varētu'' un ''es k-kur lasiju''

Cilvēki kuri k-ko ieliek to patur noslēpumā no kura modeļa tieši ir ielikts .piemēram te viens bija ar Astras lampām , nu tak uzraksi kura gada astra tā bija . Internets pilns ? nu nez , vis ir pilns ar tukšām runām ."

ja tu velies kko atrast, tad ne jau LV netā mūsu tautieši vai nu slinki, vai noslepumaini un skopi mekle ārzemēs

Atbildēt uz šo ziņu

munds

477 ziņas

PM

Tikko uzliku savam auto toledo lukturus. Sākumā apsvēru domu par hellas moduļiem, bet, parēķinot plānotās izmaksas atiecībā pret auto vērtību, izšķiros par lētāko variantu, par cik auto tiek lietots katru dienu, lai brauktu uz un no darba pa tumsu, svarīgi bija uzlabot gaismu, pie minimāliem izdevumiem. Ir arī bildes no procesa, viena brīvdiena pagāja, lukturus ieliekot vietā, otra diena tika veltīta lukturu regulēšanai, un pieslēgšanai, tagad spriegums tiek padots caur relejiem, pie kam , ieslēdzot tālo gaismu, tuvā paliek degot.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

PASSATizhi

2959 ziņas

PM

kur tad i tās bildes?

Atbildēt uz šo ziņu

gachux

246 ziņas

PM

munds: "Tikko uzliku savam auto toledo lukturus. Sākumā apsvēru domu par hellas moduļiem, bet, parēķinot plānotās izmaksas atiecībā pret auto vērtību, izšķiros par lētāko variantu, par cik auto tiek lietots katru dienu, lai brauktu uz un no darba pa tumsu, svarīgi bija uzlabot gaismu, pie minimāliem izdevumiem. Ir arī bildes no procesa, viena brīvdiena pagāja, lukturus ieliekot vietā, otra diena tika veltīta lukturu regulēšanai, un pieslēgšanai, tagad spriegums tiek padots caur relejiem, pie kam , ieslēdzot tālo gaismu, tuvā paliek degot."

padalies ar bildem, un kads ir Toledo modelis(kursh gads) un vai nomaniji pasu reflektora kastiti ar stiklu jeb visu to sistemu kas tureja lukturi kopa.

Atbildēt uz šo ziņu

Chrysler Voyager 95LE 3,3 b/g

munds

477 ziņas

PM

PASSATizhi: "kur tad i tās bildes?"
pie datora trāpos tik uz īsu mirkli, tā kā visu uzreiz nepaspēju.

Atbildēt uz šo ziņu

CV95-2,5td

Lapas: [1] 2

Forums » Tehniski jautājumi » Seat toledo lampas uz Voyager 94
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online