vibrē autiņš » Tehniski jautājumi

Forums » Tehniski jautājumi » vibrē autiņš

Lapas: [1] 2 3
vibrē autiņš ( 6145 )
marsio

62 ziņas

PM

sveicināti vojīšu braucēji un skruvetaji !!! nekādi nevaru tikt skaidrībā ar autiņa vibracijas iemeslu.2000g. 2.5td.apgriezienus palielinot detonešana pazūd.braucot ar 60 km/h ar 4 atrumu,vibreun detone-palielinot apgriezienus ap70km/h nomierinas.Tapat arī ar 3 un 5 parslegumu,pie zinama atruma detonešana pazūd. motora "paduškas " esmu parbaudijis-normalas.varbūt kādam kas zināms ,pieredzēts ? paldies.

Atbildēt uz šo ziņu

cv 2,5crd 2003.g

osis33

118 ziņas

PM

marsio: "sveicināti vojīšu braucēji un skruvetaji !!! nekādi nevaru tikt skaidrībā ar autiņa vibracijas iemeslu.2000g. 2.5td.apgriezienus palielinot detonešana pazūd.braucot ar 60 km/h ar 4 atrumu,vibreun detone-palielinot apgriezienus ap70km/h nomierinas.Tapat arī ar 3 un 5 parslegumu,pie zinama atruma detonešana pazūd. motora "paduškas " esmu parbaudijis-normalas.varbūt kādam kas zināms ,pieredzēts ? paldies."

Parasti pie šī ātruma vibrē beigta pusass.

Atbildēt uz šo ziņu

izgatvoju auto aizsargstieņus (nerūsējošais tērauds)

marsio

62 ziņas

PM

osis33: "

Parasti pie šī ātruma vibrē beigta pusass."

kā man noteikt, kura puse un kura pusass daļa butu jamaina(nekādus krakšķus nedzird)

Atbildēt uz šo ziņu

cv 2,5crd 2003.g

alien

408 ziņas

PM

pie reizes - man būs jāmaina droši vien iekšējā putekļugumija pusasij, tāda pusplīsusi. Jāutājums ir kā dabūt pusasi no tā tripoda ārā? Vienkārši jārauj? Tur ir kkāds sprostgredzens vai kas?

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

osis33

118 ziņas

PM

marsio: " kā man noteikt, kura puse un kura pusass daļa butu jamaina(nekādus krakšķus nedzird)"

Labs jautājums! Es parasti braucot jūtu kura puse,paceļot uz pacēlāja viņas kustās horezontāli bet nevajadzētu vertikāli. Neesmu vēl saskāries ka viņas krakšķētu. parasti parādās brīvkustība,viņām nav iekšā lodītes.

Atbildēt uz šo ziņu

osis33

118 ziņas

PM

alien: "pie reizes - man būs jāmaina droši vien iekšējā putekļugumija pusasij, tāda pusplīsusi. Jāutājums ir kā dabūt pusasi no tā tripoda ārā? Vienkārši jārauj? Tur ir kkāds sprostgredzens vai kas?"

Starp kārbu un granātu aizbāz kādu stingrāku skruvgriezni un paspied uz āru,aiz pašas pusass raut nevajadzētu.Jo gumija ir 'tā kas notur granātu.

Atbildēt uz šo ziņu

marsio

62 ziņas

PM

Labs jautājums! Es parasti braucot jūtu kura puse,paceļot uz pacēlāja viņas kustās horezontāli bet nevajadzētu vertikāli. Neesmu vēl saskāries ka viņas krakšķētu. parasti parādās brīvkustība,viņām nav iekšā lodītes."

paldies par sakarīgiem padomiem.sakšu pētit un skruvet. Jo neviens servisnieks un lielmeistars neko sakarīgu pateikt nevarēja.

Atbildēt uz šo ziņu

cv 2,5crd 2003.g

alien

408 ziņas

PM

Starp kārbu un granātu aizbāz kādu stingrāku skruvgriezni un paspied uz āru,aiz pašas pusass raut nevajadzētu.Jo gumija ir 'tā kas notur granātu."

Es domāju - kā dabūt pusass stieni ārā no tripoda (pusass ieksējās granātas)? nevis pusasi no kārbas. tā nāk āra vienkārši tāpat.

Atbildēt uz šo ziņu

2000 Grand Voyager 2,5 TD  !! daudzgalvainais :)!!

Lapas: [1] 2 3

Forums » Tehniski jautājumi » vibrē autiņš
Iet uz:

Pašlaik online: Neviens nav online